O frumoasă din Iaşi, cu mii de urmăritori pe Facebook, a fost violată ore întregi chiar de tatăl ei

O tânără frumoasă din Iaşi cu mii de urmăritori pe Facebook a fost violată ore întregi chiar de tatăl ei. 

12 dec. 2019, 10:14
O frumoasă din Iaşi, cu mii de urmăritori pe Facebook, a fost violată ore întregi chiar de tatăl ei

Bărbatul era băut când a intrat peste ea în cameră, scrie bzi.ro. După ce i-a rupt lenjeria intimă a forțat-o să întrețină mai multe raporturi sexuale cu acesta. După câteva ore de chin, tânăra a reușit să scape. A ajuns la bunici și a povestit prin tot ce a trecut.

Citeşte şi Asistentă medicală din Iaşi, sechestrată, bătută şi violată timp de 24 de ore: M-a închis în apartament, m-a lovit, a urinat pe mine

La 20 de ani, Ioana (așa o vom numi pentru a-i proteja identitatea) este extrem de frumoasă. Pe conturile de socializare a reușit să atragă mii de persoane, doar pe Facebook având câteva mii de urmăritori. Zilele trecute, tânăra avea să treacă prin cele mai cumplite clipe din viața ei. Aproape de miezul nopții, tânăra s-a trezit cu tatăl ei în pat. Bărbatul a sărit practic pe ea, i-a rupt lenjeria intimă și a forțat-o să întrețină mai multe raporturi intime. Spre dimineață, tânăra a reușit să scape profitând de neatenția tatălui. A fugit până la casa bunicilor și a povestit prin ce a trecut. De povestea terifiantă a aflat și mama fetei. După ce oamenii legii au fost sesizați despre întâmplare, s-a deschis imediat un dosar penal, iar tatăl incestuos a fost ridicat. Ulterior, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au decis arestarea individului suspectat că și-a batjocorit propria fiică.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Horlescu Petru, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și viol, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpat. Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea inculpatului de a fi cercetat în stare de libertate sau de control judiciar”, au precizat judecătorii. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Două dosare penale

În decurs de câteva zile, Petru Horlescu s-a ales cu două dosare penale. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au propus arestarea individului după ce acesta a fost prins beat la volan și a violat-o pe propria fiică.

„În noaptea de 24 noiembrie 2019, la ora 23:25, P.H. a fost prins în trafic, pe Drumul Județean nr. 282, în comuna Gropnița, din județul Iași, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, aflându-se sub influența alcoolului. Acesta avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testului cu aparatul etilotest marca Drager Arze 0505″, a declarat ieri procurorul Teona Alexandra Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

De asemenea, anchetatorii au relatat și de unde a pornit cercetarea pentru cealaltă faptă, respectiv cea de viol.