O mai ştii pe Pisi din Inimă de ţigan? A născut un băieţel FOTO

În 2007, Acasă Tv lansa telenovela românească Inimă de țigan, un proiect ambițios care avea să se transforme într-un mare succes. Deodată cu el, și o mulțime de tineri actori au devenit cunoscuți.

30 mai 2017, 08:48

Printre ei, și Dana Hauer, cea care a interpretat rolul lui Pisi, o tânără fițoasă care avea o relație cu un bărbat mai în vârstă, Gigi Dumbravă, jucat de Florin Zamfirescu, scrie click.ro. Cinci ani mai târziu, Dana a avut un alt rol într-o producție PRO, o secretară sexy în serialul „O săptămână nebună”.

Citeşte şi O mai ştiţi pe „PISI” din „Inimă de ţigan”? A lăsat telenovelele şi s-a reprofilat. Ce face acum şi cum mai arată

După ce a încheiat cu televuiziunea, blondina a încercat să se reprofileze, a făcut cursuri de machiaj și a pus la cale un proiect de bancuri cu trupa „Alo, băieții”. Între timp, Dana s-a pus la casa ei, locuiește în Râmnicu Vâlcea și de doar câteva zile este și mămică. Aceasta a născut o minunăție de băiețel de care este foarte mândră și cu care se laudă pe rețelele sociale.