O mai ţii minte pe cea mai sexy suporteră de la CM 2010? Trece prin clipe grele

Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, din Africa de Sud, a rămas în memoria colectivă şi prin sunetul asurzitor al vuvuzelelor, dar şi prin imaginea unei brunete super hot, care nu a lipsit de la niciun meci al Paraguayului. Model şi actriţă în ţara sa natală, Larissa Riquelme a devenit apoi cunoscută în lumea întreagă datorită apariţiilor ei "colorate", iar după terminarea Mondialului nu doar că a fost solicitată să apară în numeroase reviste pentru bărbaţi, dar s-a şi cuplat cu un fotbalist.

RomaniaTV.net
13 mai 2017, 20:02

Nu exagerăm dacă spunem că paraguayanca Larissa Riquelme a fost „imaginea” CM 2010. Acum în vârstă de 32 de ani, Larissa a făcut furori la fiecare meci al naţionalei din Paraguay, fiind declarată sex-simbol al competiţiei.

La scurt timp după terminarea competiţiei din Africa de Sud, Larissa Riquelme s-a cuplat cu fotbalistul argentinian Jonathan Fabbro, naturalizat în Paraguay, care evoluează în prezent la o modestă echipă din Mexic, Chiapas.

Zilele trecute, Larissa a aflat cu stupoare că iubitul său e cercetat pentru o presupusă infracţiune de viol asupra unei minore în vârstă de 9 ani. Conform presei din Argentina, Jonathan şi-ar fi sedus victima cu ajutorul unor mesaje cu conţinut sexual, apropiaţii fetei aducând dovezi clare în acest sens.

Dacă partenerul de viaţă al frumoasei Larissa va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare.