O mămică și-a lăsat copiii nesupravegheați câteva momente, iar micuții și-au făcut de cap. Părinții nu știu dacă să-i certe sau să-i felicite VIDEO

O mămică a avut parte de o surpriză neașteptată când și-a lăsat cei doi copii nesupravegheați, iar micuții și-au manifestat creativitatea din plin.

24 sept. 2021, 11:05
O mămică și-a lăsat copiii nesupravegheați câteva momente, iar micuții și-au făcut de cap. Părinții nu știu dacă să-i certe sau să-i felicite VIDEO

O mămică a avut parte de surpriza vieții ei, atunci când și-a lăsat nesupravegheați cei doi copii timp de câteva minute.

A urmarit ulterior camera de supraveghere din încăperea în care se aflau cei doi, un băiat și o fetiță, și nu a știut dacă să-i certe sau să-i felicite pentru munca în echipa impresionantă și efortul depus.

În imaginile devenite virale, cei doi copilași extrem de inventivi și-au transformat camera de joacă în propriul parc de distracții.

Micuții au pus în aplicare un plan complex, totul pentru a intra în posesia unor dulciuri care erau puse la mare înalțime, departe de zona lor de acces, relatează ro-viral.video.

@the_mcfive_circusMiddle Child Problems…🤦🏻‍♀️ Never Let it Babysit.😳♬ original sound – The McFive Circus

O mămică și iubitul ei au murit înecaţi în încercarea de a-şi salva copiii luaţi de curenţii de apă

O mamă și iubitul ei

au murit înecaţi. În momentul în care cei doi au văzut că micuţii, care se aventuraseră în apa adâncă, riscă să fie luaţi de curenţi, au sărit în apă, relatează The Sun. Bărbatul a reuşit să-i aducă la mal pe cei doi copii şi s-a întors după logodnica lui. Pentru că Maria Arianna nu reuşea să opună rezistenţă curenţilor de apă şi risca să se înece, bărbatul s-a întors după ea, după ce s-a asigurat că micuţii sunt în afara pericolului.

Din păcate, în încercarea de a-şi salva iubita, Gilmar s-a înecat. Deşi salvatorii au ajuns imediat la fața locului, au început căutarea abia în dimineața următoare. Trupurile celor doi au fost găsite la scurt timp şi au fost identificate de membrii familiei.

Impresionați de cele întâmplate, oameni care nu cunoșteau familia au mers la locul tragediei să lase un omagiu sau au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„Doamne, ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”,  ,,E incredibil ce pot face un tată și o mamă pentru copiii lor”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Tragedia vine la aproape un an după ce o tânără și-a pierdut logodnicul în urma unui incident similar, în septembrie anul trecut. Joao Guilherme Torres Fadini, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Larissa Campos, în vârstă de 25 de ani. Cinci minute mai târziu acesta s-a înecat.