O tânără de 17 ani a acuzat un asistent medical că a violat-o de teamă că vor afla parinţii că nu este virgină

O situaţie tragicomică a pus pe jar, în urmă cu doar câteva zile, Pavilionul A al Spitalului Judeţean Brăila, după ce o adolescentă de de 17 ani, l-a acuzat pe un asistent medical, în vârstă de 58 de ani, că a violat-o chiar în salonul unde era internată, înainte de intervenţia chirurgicală pentru care ajunsese la unitatea spitalicească. În urma verificărilor s-a constatat că fata nu fusese victima niciunui viol şi-l acuzase pe asistent că a abuzat-o, speriată de faptul că părinţii ar putea aflat de la medici că nu mai este virgină. 

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 06:07
O tânără de 17 ani a acuzat un asistent medical că a violat-o de teamă că vor afla parinţii că nu este virgină

Imediat după ce a fost operată de apendicită, speriată de gândul că părinţii ar putea află de la medic că nu mai este virgină, B.A. a strigat ca din gură de şarpe că a fost victima unui viol, arătându-l cu degetul pe asistentul medical care intrase de câteva ori în salon pentru a-i administra calmante. Secţia de Chirurgie a fost pusă pe jar, tatăl adolescentei strigând că va chema Procuratura şi Poliţia pentru a-l trage la răspundere pe bărbatul care ar fi abuzat sexual de fiica sa, potrivit Info Braila.

Citeşte şi Surori de 6 şi 7 ani, abuzate sexual de unchi

Striga că fata lui este virgină. Se bătea cu pumnii în piept că e domnişoară, că nu a greşit cu nimic şi cum s-a putut întâmpla aşa ceva în spital. Nimeni nu ştia ce să creadă, dar Viorel (n.r. asistentul medical) e om serios, în toată firea„, ne-a declarat o infirmieră.

În jurul orei 09.00, poliţiştii au fost alertaţi de tatăl fetei, ajungând la spital pentru a desfăşura primele cercetări cu privire la „oribila faptă” reclamată. Oamenii legii au ridicat hainele presupusei victime şi au decis că aceasta să fie transportată la maternitate pentru a-i fi recoltate probe biologice, care urmau să fie analizate de medicii legişti.

De asemenea, a fost interogată şi colega de salon a adolescentei, care le-a spus poliţiştilor că nu a fost martoră vreunui viol şi că a dormit mai tot timpul, însă fără să fie trezită de zgomote ciudate sau ţipete. După ce medicii specialişti au stabilit că tânăra brăileanca nu a fost victima unei agresiuni sexuale, anunţându-i însă pe părinţi că fiica lor nu mai e de ceva vreme virgină şi că a întreţinut relaţii sexuale cu doar câteva ore înainte de operaţie.

Citeşte şi Bătrână violată de strănepot. Tânărul a fost reţinut de poliţişti

Într-un final, ea a recunoscut că a minţit şi că a avut contact sexual cu iubitul ei, însă de frica tatălui, fata a inventat o poveste care şi-a închipuit că va fi explicaţia cea mai plauzibilă pentru părinţii care ştiau că nu a fost atinsă de niciun bărbat. În cauza s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.