O noapte în club s-a transformat într-o tragedie pentru o tânără din Bucureşti: I-au pus DROGURI în băutură

O tânără din Bucureşti a avut parte de o moarte suspectă după o noapte în club. Asttfel, ea a murit la câteva ore după ce un necunoscut i-a oferit un cocktail în care se afla "drogul violului".

09 sept. 2014, 16:27

G.I, o fată de doar 24 de ani, a murit luni seara, după ce o noapte de club a devenit un adevărat coşmar. Astfel, ea a mers într-un club din Centrul Vechi, unde lucra ca ospătar. Cu toate acestea, fata a început să se simte rău după ce a băut un cocktail suspect la barul în care lucra, potrivit Spy News.

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

Ulterior, ea a căzut pe podea, fiind luată de urgenţă cu ambulanţa. Cu toate că dădea semene că îşi va reveni, în cursul serii de luni ea a murit, lăsând în urmă o soră geamănă, alături de o familie îndurerată. Conform apropiaţilor se pare că tânăra a fost ucisă de o substanţă cunoscută sub numele „drogul violului”, care i-ar fi fost pus în băutură.

„Georgiana era o fată extrem de bună. Muncea de mică pentru că îşi dorea să fie independentă. Duminică noaptea ceva s-a întâmplat. Cineva i-a făcut cinste cu un cocktail şi de atunci au început stările de rău. Se plângea că totul se mişcă în reluare, avea spasme, era foarte grav. Colegii eu au chemat ambulanţa şi când toţi am crezut că îşi revine…a murit„, au povestit surse din anturajul tinerei.

Citeşte şi Şi-a administrat singură drogul violului. Ce a urmat a îngrozit o ţară întreagă

„Drogul violului” este folosit de către unii bărbaţi care vor să scadă puterea de rezisenţă a victimelor în timpul actelor sexuale forţate. Pentru a fi acceptaţi de către o femeie, bărbaţii pun acest drog în băutura partenerei pe care vor să o drogheze, pentru ca apoi să o violeze fără ca aceasta să riposteze vehement. Pus în cantităţi exagerate, acestea pot ucide foarte uşor. Se pare că acest drog a fost folosit şi în cazul tinerei de doar 24 de ani.