O nouă despărţire bombă în showbiz, şi-au spus „ADIO!” după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea”

Au trecut de-a lungul timpului prin suișuri și coborâșuri împreună și au luptat ca totul să fie bine. În ultima perioadă însă, lucrurile au luat o altă întorsătură, astfel că s-a ajuns inevitabil la o despărțire, la care totuși nu se aștepta nimeni.

08 dec. 2022, 10:07
O nouă despărţire bombă în showbiz, şi-au spus „ADIO!” după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea”
Andreea Perju și soțul ei au ales să meargă pe drumuri separate

Andreea Perju și soțul ei au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2009. Andreea Perju a traversat mai multe perioade grele de-a lungul timpului. A vorbit des despre ele, chiar și despre problemele în cuplu. Creșterea celor două fiice și stresul acumulat la muncă au afectat-o foarte mult, astfel că și căsnicia s-a degradat. Au fost la un pas să o piardă, însă au încercat să o repare. Au reușit pentru ceva timp, dar în cele din urmă, relația lor nu a mai mers.

Andreea Perju este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Este actriță și femeie de afaceri, care are un restaurant în Capitală. Se consideră și blogger, pentru că este foarte activă în mediul online, unde are mulți urmăritori. În emisiunea La Măruță, Andreea a povestit despre sentimentele și trăirile care au marcat-o în 2022.

Andreea Perju a dezvăluit în cadrul emisiunii ‘La Măruță’ de pe PRO TV, chiar în ediția de azi, faptul că ea și soțul ei au ajuns să meargă pe drumuri separate. După 13 ani de mariaj și-au spus adio. Nu au mai făcut față problemlor din cuplu, astfel că aceasta a fost singura soluție care le-a mai rămas, cu toate că la mijloc sunt și douî fetițe adorabile. „Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers’, a declarat Andreea Perju la Pro TV.

Vestea sfârșitului de an. Două cupluri celebre din showbiz și-au spus ADIO

Andreea Perju traversează o perioadă destul de încărcată. A încetat relația cu soțul ei, însă totodată s-a mutat în casa visurilor ei. Frumoasa actriță nu a dorit să vorbească prea mult despre despărțirea de tatăl celor două fetițe și să ofere detalii, însă a povestit că s-a mutat la casă nouă. Aceasta și-a luat fiicele și s-a mutat în luna octombre în noua casă, care însă nu este terminată definitiv. „Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng.’, a declarat Andreea Perju în cadrul emisiunii ‘La Măruță’.

Ioana Năstase, despre divorțul de fostul tenismen: „Nu prea mai e căsătorie asta!”
De ce au apărut problemele în relația Andreei Perju cu soțul ei


Deși acum nu a vorbit prea mult despre despărțirea de soțul ei, Andreea Perju a vorbit în trecut despre problemele în cuplu. Pe atunci dezvăluia faptul că atenția sporită asupra creșterii celor două fetițe și stresul de la muncă i-au afectat foarte mult relația de cuplu. Totuși, a dezvăluit și cum a reușit să-și salveze familia, fiind foarte fericită. Bucuria și clipele frumoase nu au ținut însă prea mult.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa’, a dezvăluit Andreea Perju la acel moment.