O prezentatoare TV a dezvăluit că a fost violată în adolescenţă FOTO

O prezentatoare TV din Statele Unite ale Americii a mărturisit că a fost violată în adolescență, însă abia 30 de ani mai târziu a îndrăznit să vorbească despre incidentul care a traumatizat-o.

26 sept. 2018, 10:19
O prezentatoare TV a dezvăluit că a fost violată în adolescenţă FOTO

Padma Lakshmi a explicat, într-un editorial publicat în New York Times, că nu a putut vorbi până în acest moment despre incidentul marcant pentru că se simțea rușinată și vinovată, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Denisa, o minoră din Iaşi, violată şi umilită de doi tineri. Fata a fost supusă la chinuri inimaginabile

Starul TV a mai adăugat că starea de vinovăție este motivul pentru care multe femei agresate refuză să vorbească despre tragediile prin care au trecut.

Gazda unui show culinar a povestit că, în adolescență, iubitul său de atunci a agresat-o în timp ce se aflau în apartamentul lui: „Am adormit în apartamentul lui, iar în momentul în care m-am trezit, el se afla deasupra mea. L-am întrebat, speriată, ce are e gând să facă, iar el mi-a spus să stau liniștită și că mă va durea doar pentru scurt timp. L-am implorat să se oprească, însă nu m-a ascultat”.

Femeia a și povestit că nu a spus nimănui prin ce a trecut, fiindu-I rușine și simțindu-se vinovată pentru tot ce se întâmplase.