O prezentatoare TV, bătută şi violată în tren. Atacatorul a murit în închisoare

O prezentatoare TV din Ucraina a fost bătută şi violată în tren, în timp ce călătorea de la Mariupol la Kiev împreună cu fiul ei. Nefericitul eveniment a avut loc pe 1 august 2020. Recent, atacatorul a murit în închisoare.

23 apr. 2021, 16:51
O prezentatoare TV, bătută şi violată în tren. Atacatorul a murit în închisoare

O prezentatoare TV, bătută şi violată în tren. Anastasia Lugovaya, vedeta postului de televiziune ucrainian Inter, a avut trecut printr-un coşmar anul trecut. Un bărbat pe nume Vitaly Rudzko, îmbrăcat doar în chiloți, a intrat în compartimentul trenului în care călătorea împreună cu fiul ei.

Anastasia l-a convins pe agresor să îl ducă pe fiul ei în alt compartiment, deoarece începuse să ţipe. Vedeta s-a speriat foarte tare, pentru că văzuse cuţitul bărbatului şi se temea pentru viaţa ei.

Citeşte şi: Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „Nu mă simt bine. Primesc ameninţări multe”

L-am auzit pe fiul meu plângând și m-am gândit că acesta va fi un prilej de evadare. Așa că i-am spus că trebuie să merg la fiul meu pentru a-l opri din plâns, deoarece poate trezi pe toți cei din tren. A fost de acord, dar a spus că va veni din nou.

L-am luat pe fiul meu și am fugit amândoi desculți pentru a obține ajutor.

Am fugit direct la controlor. Dar dormea ​​și nu a deschis ușa. Am bătut la ușa tuturor. Din păcate, nimeni nu a răspuns să mă ajute. L-am văzut alergând spre noi. Am fugit la controlorul celuilalt vagon. Atunci am fost în cele din urmă salvați„, a scris Anastasia pe reţelele de socializare.

O prezentatoare TV, bătută şi violată în tren

Rudzko a fost arestat și reținut, dar Anastasia a continuat să se teamă pentru viața ei.

Agresorul a murit zilele trecute în închisoare

Fiul ei a avut nevoie de ajutor psihologic și a decis să țină un jurnal pe Instagram despre experiențele sale, vorbind despre violență. Atacatorul a murit în închisoare pe 13 aprilie.

Nu voi fi prea emoționantă, dar vreau să spun că frica în care am trăit în tot acest timp, care m-a făcut să-mi fac griji despre ce s-ar întâmpla dacă Rudzko ar ieși din închisoare, dacă m-ar găsi… Această teamă a murit odată cu el„, a scris prezentatoarea pe Instagram, potrivit Daily Star.

Anastasia ar fi dat în judecată căile ferate ucrainene pentru incident.