O PROFESOARĂ a făcut sex cu trei elevi de 17 ani şi a rămas ÎNSĂRCINATĂ. Ce pedeapsă a primit VIDEO

O profesoară din America a fost condamnată la închisoare după ce a făcut sex cu trei elevi de doar 17 ani. Mai mult, cu unul din ei, femeia a rămas şi însărcinată, însă a făcut avort.

05 iul. 2015, 17:18

Jennfier Ficher, de 30 de ani, a fost condamnată la 22 de ani de închisoare pentru că a făcut sex cu trei elevi de-ai să şi a rămas gravidă cu unul dintre ei. După ce a fost dată afară de la jobul anterior, unde a fost acuzată de comportament nepotrivit cu un elev, profesoară de limba engleză s-a reangajat la o şcoală din Florida, potrivit Metro.

Citeşte şi Un învăţător din Giurgiu, arestat preventiv pentru că a făcut sex cu minori

 

Şocant este faptul că la numai o luna după angajare, ea a fost acuzată că a făcut sex cu unul din cei trei băieţi, ca apoi să urmeze şi ceilalţi. Astfel, femeia i-a cunoscut la petreceri şi i-a invitat la ea acasă, unde au întreţinut relaţii sexuale cu cei trei minori. Cu toate că şi-a cerut scuze în lacrimi în timpul procesului şi a spus că şi-ar retrage faptele dacă ar putea, judecătorul a descris-o drept o „prădătoare sexuală” şi va sta două decenii după gratii.

Citeşte şi Profesoara care a făcut sex pe rând cu elevii în clasă a fost condamnată


loading...