O profesoară şi-a abuzat sexual elevul imobilizat la pat. Cum a început totul FOTO

O femeie, in varsta de 36 de ani, a fost pusa sub acuzare dupa ce ar fi fost agresat sexual un elev, in varsta de 16 ani, sosit intr-un program de schimb de experienta.

12 mart. 2018, 13:40
O profesoară şi-a abuzat sexual elevul imobilizat la pat. Cum a început totul FOTO

Cautiunea pentru aceasta fapta abominabila se ridica la suma de 600.000 de dolari, scrie stirilekanald.ro. In prima zi de infatisare, femeia nu a adresat niciun cuvant instantei si si-a tinut capul in pamant. Elevul de 16 ani a fost cel care a depus plangere impotriva femeii, sustinand ca a fost abuzat de cel putin 10 ori, in intervalul octombrie – februarie.

Citeste şi Şi-a violat fiica vitregă timp de 4 ani, poliţiştii l-au reţinut

Adolescentul a marturisit ca primul abuz s-a petrecut in octombrie, cand tanarul era imobilizat la pat din cauza unei leziuni suferite la cap. Adolescentul a mai povestit ca nu putea sa mearga singur la baie sau sa isi prepare mancarea sau sa isi schimbe hainele.

Victima ar fi incercat sa o opreasca pe abuzatoare, insa aceasta l-a amenintat ca va spune tuturor ca el este cel care a violat-o. Speriat, copilul s-a conformat, iar timp de cateva luni a trait un adevarat cosmar. De altfel, profesoara l-a amenintat ca il va exmatricula, iar familia sa va pierde o suma uriasa de bani.

Incidentul a avut loc in Japonia.