O româncă care face videochat, plătită regeşte de un client. Nu bănuieşti vreodată ce fetiş avea bărbatul FOTO

Publicat: Marţi, 24 Martie 2015 12:43 // Actualizat: Marţi, 24 Martie 2015 12:43 // Sursa: romaniatv.net

În România, videochat-ul este poate singura afacere care nu cunoaşte falimentul. Ba, din contră, industria e tot mai înfloritoare, de la o zi la alta. Şi, culmea: nu neapărat sex caută cei care plătesc bani grei pentru pentru câteva minute "în direct" cu fetiţele

Saloanele de videochat sunt locuri de muncă tot mai căutate de către tineri, scrie click.ro. Aici, nu îţi trebuie şcoală, nici abilităţi speciale şi nici măcar experienţă. E ­de-ajuns să ai un fizic plăcut şi nişte nervi de oţel. Asta pentru că ai de-a face cu tot soiul de ciudaţi, cu fetişuri dintre cele mai bizare. În timp ce unii plătesc câteva zeci de lei pentru o partidă de sex virtual, alţii dau sute de euro să asculte muzică în căşti.

Citeşte şi Poliţiştii au pus sechestru pe 16 MILIOANE DE DOLARI în urma percheziţiilor la firme de VIDEOCHAT

"De ceva timp mă ­caută un client din Canada. Mă omoară cu nervii, dar are şi bani. Mă ţine câteva ore să-i cânt. A zis că el nu vrea sex. Vrea să îi cânt în româneşte, că îi place cum sună. Nu ştiu ce dracu înţelege, că nu ştie limba, dar eu îi cânt. Îi cânt din Inna, mai bag şi de la Voltaj. În general, d-astea noi îi plac. Ultima oară a plătit 150 de dolari ca să mă asculte pe mine cântând. Sunt mulţi bolnavi: şi în materie de sex au fantezii de ţi se întoarce stomacul pe dos. Dar trebuie să plece mulţumiţi, ca să mai vină şi altădată", povesteşte Francesca, o tânără de 22 de ani, angajată a unui salon erotic din Capitală. Fata este atât de mulţumită de jobul ei, că nu l-ar da pe nimic în lume. Aici, sunt luni în care câştigă câteva mii de euro, iar programul este cât se poate de lejer.

Citeşte şi VIDEOCHAT la bibliotecă. O tânără a fost prinsă în timp ce filma scene XXX între rafturile cu cărţi

"De fapt, nu prea am program. Îmi dă clientul un semn şi, dacă pot, intru cu el în privat. Pot să lucrez şi de acasă. Pot să lucrez câteva ore pe zi, dar noaptea se fac cei mai mulţi bani", mărturiseşte Francesca. Singura problemă, spune ea, este că părinţii ei nici nu visează cu ce se ocupă fata lor. Din cauza asta nu poate niciodată să lucreze de acasă şi trebuie să meargă la salon.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajate videochat fete videochat fetisuri sexuale fetisuri videochat videochat
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mar 13:11
...videochat-ul este poate singura afacere care nu cunoaşte falimentul. Ba, din contră, industria e tot mai înfloritoare, de … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
1
EUR
4.7791
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H