O româncă stabilită în Germania a fost ucisă de Dragobete, de iubitul „atent şi tandru” FOTO

O femeie de loc Tomesti a fost gasita moarta, vineri, in apartamentul in care locuia in Germania.

27 feb. 2017, 10:45

Descoperirea a fost facuta de autoritatile germane in localitatea Haslach im Kinzigtal, aflata la cativa kilometri de frontiera cu Franta, scrie lugojinfo.ro. Femeia in varsta de 36 de ani a fost gasita dupa ce rudele acesteia nu au mai reusit sa o contacteze la telefon.

Citeşte şi În Germania se produc câte zece atacuri pe zi împotriva migranţilor

Mai multi apropiati sustin ca politistii au constatat urme de violenta pe trupul Monicai Vilcu, astfel ca au retinut un suspect, iubitul ei, in varsta de 37 de ani, care a fost descoperit intr-un apartament din centrul orasului. Contactati, politistii germani sustin ca ancheta este in curs si nu pot fi oferite detalii suplimentare referitoare la conditiile in care a survenit decesul, pana la efectuarea autopsiei, care va fi facuta cel tarziu luni.

Femeia îl cunoscuse în vara lui 2016 pe Florin Homenco, descris de ea prietenelor ca fiind „cel mai atent şi tandru bărbat”. 

Citeşte şi Ritualuri violente, abuzuri sexuale îngrozitoare şi tratamente degradante pentru recruţii elitei armatei germane

Politistii au confirmat urme de lovituri pe trup si nu exclud ca femeia sa fi fost lovita in urma unui scandal cu iubitul. Familia femeii se pregateste sa plece spre Germania, iar multi prieteni ai acesteia au inceput deja sa stranga bani pentru a ajuta la repatrierea trupului neinsufletit.