O şoferiţă gravidă a provocat un accident deosebit de grav. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Teribil accident de circulatie la pasajul de la Remetea Mare, judetul Timis. Cinci oameni si-au vazut moartea cu ochii, dupa ce o soferita gravida a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, izbind frontal o masina care circula regulamentar.

02 nov. 2014, 10:12
O şoferiţă gravidă a provocat un accident deosebit de grav. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Soferita gravida, 19 ani, mergea dinspre Remetea spre Izvin. Alaturi de ea in masina se afla si sora ei in varsta de 17 ani, potrivit opiniatimisoarei.ro. La un moment dat, tanara de la volan a pierdut controlul volanului si a sters parapetul de pe marginea drumului, apoi a patruns pe sensul opus, unde a izbit violent un autoturism care circula regulamentar catre Timisoara.

In cealalta masina se aflau trei persoane: o femeie de 32 de ani si doi copii minori, de 7 ani si 8 ani. Atat micutii, cat si mama lor s-au ales cu rani grave.

Soferita care a provocat accidentul a fost grav ranita si a ramas inconstienta. Medicii SMURD au preluat-o in coma de gradul II si au transportat-o de urgenta la spital.

Toate cele cinci victime au fost preluate de ambulante si duse la Timisoara. Medicii fac eforturi disperate ca sa o salveze pe tanara insarcinata si pe copilul pe care il poarta in pantece.

CITESTE SI: Fată de 20 de ani, SPULBERATĂ de un autoturism. A fost aruncată zeci de metri pe câmp VIDEO