O şosea s-a transformat în patinoar în Suceava. Traficul a fost paralizat VIDEO

Sute de oameni, blocaţi în trafic aproape două ore, din cauza poleiului. S-a întâmplat la intrarea în Suceava, vineri dimineaţă. Oamenii voiau să ajungă la serviciu, dar şoseaua era ca de sticlă. Au încercat să-şi împingă maşinile, dar în zadar.

07 feb. 2014, 09:50
O şosea s-a transformat în patinoar în Suceava. Traficul a fost paralizat VIDEO

Oamenii au plecat spre serviciu fără să ştie ce îi aşteaptă, informează România TV. La doar cinci kilometri de Suceava au rămas blocaţi. Degeaba au încercat şoferii să îşi împingă maşinile. Nu a fost chip să înainteze.

Nu vin să dea cu antiderapant, nimic. Nu putem urca, uitaţi ce e aici. Acum plecăm la serviciu şi nu vine nimeni. A trecut sărăriţa, dar nu se poate circula deloc”, a spus un şofer supărat foc. 

Cei care erau în microbuze au preferat să plece pe jos decât să aştepte să vină drumarii. „De la 5 dimineaţa stau aici. Au zis că încarcă şi vin, dar tot încarcă şi tot vin”, a spus un şofer de microbuz. „Autorităţile aşa bine au grijă de drumuri. Uitaţi, n-au dat cu nimic. Trebuie să ajungem la serviciu, avem şi noi oră fixă de dus de venit”, a spus o doamnă.

Drumarii au ajuns în zonă abia după două ore şi au împrăştiat material antiderapant.