O tânără a fost violată pe un drum agricol din Buzău. Doi bărbaţi au urmărit-o în timp ce mergea spre casă

Doi bărbaţi din Movila Banului, judeţul Buzău, au violat o tânără întâlnită pe un drum agricol. Fapta a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 13 iunie, iar cei doi au fost reţinuţi la scurt timp.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 15:21
O tânără a fost violată pe un drum agricol din Buzău. Doi bărbaţi au urmărit-o în timp ce mergea spre casă

În urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Costeşti, judeţul Buzău, au stabilit că bănuiţi de săvârşirea faptei sunt doi bărbaţi de 21, respectiv 33 de ani, ambii din Movila Banului. Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 12 spre 13 iunie, tânăra s-ar fi deplasat către locuinţa sa situată la marginea localităţii, pentru a ajunge la destinaţie.

Citeşte şi: Cum arată iubita lui Alexandru Bălan „Colo”, vloggerul care a instigat la violarea minorelor. Alexandra este o adevărată BOMBĂ SEXY

În timp ce tranzita un tronson de drum agricol, femeia a fost abordată de doi bărbaţi care se deplasau cu un autoturism, indivizi care i-au propus să întreţină raporturi sexuale, scrie Adevărul.ro.

Deoarece femeia a refuzat, cei doi barbaţi ar fi urmărit-o şi, ulterior, prin constrângere fizică, ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale. Cei doi au ajuns în arest pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii au stabilit că cel care ar fi condus autoturismul, a fost bărbatul de 33 de ani, iar în urma verificărilor în bazele de date specifice a reieşit că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Duminică, poliţiştii au înaintat parchetului propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanţei în vederea dispunerii cu privire la măsura preventivă. În urma administrării materialului probator, instanţa a emis pe numele celor doi mandat de arestare pentru 30 de zile.

Vloggerul care a instigat la viol a fost lăsat în libertate

Alexandru Bălan, vloggerul care a fost reţinut marţi pentru 24, după ce a instigat la violarea minorelor, va fi cercetat în libertate. Magistaţii l-au plasat sub control judiciar.  Cunoscut pe YouTube sub numele „Colo”, bărbatul a fost eliberat miercuri după-amiază, după ce aseară a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 9 din Bucureşti. 

Vloggerul Colo a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În toată această perioadă, tânărul nu are voie să publice conţinut pe nicio reţea socială.

„Să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta- postarea în spaţiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Alexandru Bălan a postat pe canalul de YouTube un videoclip prin care instiga la violarea minorelor pentru felul în care se îmbracă. Clipul a stârnit o reacţii dure, iar marţi, vloggerul a fost reţinut de poliţişti

Citeşte şi: Alexandru Bălan, zis Colo, riscă 12 ANI de ÎNCHISOARE. Vlogger-ul are dosar penal pentru instigare la act sexual cu un minor