O tânără de 27 de ani a fost ucisă cu bestialitate de cumnatul ei, în Brăila. Georgiana urma să nască în doar două zile. Familia e încremenită de durere!

O tragedie fără margini a avut loc joi dimineață, în Brăila. O tânără gravidă de doar 27 de ani a fost ucisă fără milă de cumnatul ei.

21 oct. 2021, 11:01

O tânără de 27 de ani a fost ucisă cu bestialitate de cumnatul ei, în Brăila. Familia victimei a declarat că aceasta urma să nască peste doar două zile.

O tânără de 27 de ani a fost ucisă cu bestialitate de cumnatul ei, în Brăila. Georgiana urma să nască ăn doar două zile. Familia e încremenită de durere!

După ce a omorât-o pe femeie, criminalul a încercat să își pună capăt zilelor.

„Trebuia să nască, mai avea două zile. Aveau o relație cam proastă, ea și cumnatul ei. Noi nu știm multe, pentru că nici ea nu ne spunea nouă chiar tot. Cumnatul nu muncea, nu l-am vazut niciodată. Am fost pe aici, dar nu i-am vazut ochii. Locuiau în aceeași casă”, au declarat părinții fetei pentru Observator.

Chiar tânăra a fost cea care a sunat la 112, anunțând că individul a dat foc locuinței. Polițiștii continuă să facă cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs teribila crimă.

Marinela Cosnita, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, a declarat pentru DEBRAILA.ro faptul ca victima, care era insarcinata in noua luni, a fost injunghiata de doua ori in zona inimii. Totodata, Cosnita a confirmat informatiile publicate pana la acest moment de DEBRAILA.ro.

Din primele verificari, presupusul autor i-a aplicat victimei cu un corp taietor-intepator, respectiv un cutit, doua lovituri active in zona inimii. Leziunile au fost incompatibile cu viata, victima fiind gasita decedata in curtea din spatele casei. Victima era insarcinata in noua luni, urmand, potrivit declaratiilor verbale ale mamei sale, sa nasca peste 2 zile. Presupusul autor a dorit sa incendieze casa, victima l-a surprins si a apelat 112. Atunci, presupusul autor a lovit victima, dupa care a avut o tentativa de suicid. Barbatul s-a injunghiat, fiind gasit de un martor cu un cutit infipt in zona sternului. Presupusul autor e la spital, unde este supus unei interventii chirurgicale. Cand starea de sanatate ii va permite, in functie de ce spun medicii, va fi audiat”, ne-a precizat sefa Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Citește și: Crima care a îngrozit o ţară întreagă. Un tată şi-a ucis toţi cei trei copii, într-un apartament din Zagreb