O tânără din Fierbinţi a fost violată de fostul prieten împreună cu actualul iubit

Un caz cutremurător de violenţă sexuală a avut loc în localitatea Fierbinţi sâmbătă, 11 august. După o noapte petrecută în discotecă, doi tineri cu chef de aventură au violat în grup o fată în vârstă de 21 de ani. Cutremurător este însă că faptaşii sunt fostul, respectiv actualul iubit al tinerei.

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 08:13

Totul a pornit de un film compromiţător pe care Dragoş S. (20 ani) îl avea în telefon cu fosta prietenă, Violeta Scarlat, scrie cancan.ro. Acesta, din gelozie, sau din dorinţa de a îi face fetei rău, i-ar fi arătat acest filmuleţ lui Robert A., actualul iubit al Violetei.

Când a aflat de cele întâmplate, ruşinată şi în acelaşi timp nervoasă pe fostul prieten, tânăra i-a reproşat acestuia faptele, dar a fost lovită de către acesta, apoi scoasă din localul unde se aflau şi violată pe un câmp.

„M-au băgat într-o maşină şi m-au dus pe un câmp de la marginea Fierbinţiului unde m-au forţat cu rândul. M-au făcut în toate felurile şi şi-au bătut joc de mine”, a povestit Violeta printre suspine, vizibil afectată de cele întâmplate.

Cei doi indivizi care au săvârşit oribila fapta sunt încă în stare de libertate.