O tânără din Sibiu a fost violată pe malul Cibinului. Poliţiştii îl caută pe violator

O tânără din Sibiu a fost violată şi lovită de un bărbat necunoscut. Incidentul a avut loc duminică noapte, pe malul râului Cibin. Poliţia este acum în stare de alertă şi îl caută pe violator

25 iul. 2016, 08:30
O tânără din Sibiu a fost violată pe malul Cibinului. Poliţiştii îl caută pe violator

Coşmarul tinerei de 25 de ani a început la puţin timp după miezul nopţii. Aceasta a fost acostată de un bărbat care a dus-o cu forţa pe malul râului Cibin, în apropiere de Poligonul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Acolo, timp de trei ore, fata a fost agresată sexual şi bătută crunt. Potrivit primelor informaţii, se pare că violatorul chiar a băgat-o de mai multe ori cu capul în apă, în timp ce o abuza, potrivit stiridesibiu.ro.

Fata a ajuns la spital luni dimineaţă, după ce a fost găsită de o persoană. „Incursul noptii , la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat o pacientă care a reclamat că a fost victima unei agresiuni fizice şi sexuale. I s-au acordat îngrijiri medicale şi s-au recoltat probe în vedere predării organelor de cercetare. În prezent pacienta este stabilă şi în investigaţii”, a precizat Decebal Toderiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Poliţiştii îl caută pe bărbatul în vârstă de 40-50 de ani.