Tânără omorâtă în bătaie cu pumnii, picioarele şi cu peste o sută de lovituri de nuia

O tânără de 31 de ani, din localitatea vasluiană Toporăşti, mamă a trei copii cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, a fost omorâtă în bătaie cu pumii, cu picioarele şi cu peste o sută de lovituri de nuia, potrivit Mediafax. Principalul suspect în acest caz este concubinul femeii, care a şi fost reţinut luni.

RomaniaTV.net
11 nov. 2012, 16:33
Tânără omorâtă în bătaie cu pumnii, picioarele şi cu peste o sută de lovituri de nuia

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către anchetatori, femeia a murit în chinuri groaznice din cauza numeroaselor lovituri primite atât cu pumnii şi picioarele, cât şi cu o nuia pe care concubinul susţine că a luat-o dintr-un gutui din curtea locuinţei.

De altfel, bărbatul de 35 de ani a declarat anchetatorilor că şi-a bătut concubina până când a rupt varga în două, fără să-şi mai amintească de câte ori a lovit-o. La examinarea cadavrului femeii, medicii legişti au constatat că victima avea peste o sută de lovituri de nuia pe toată suprafaţa corpului.

„Femeia a fost victima unei agresiuni complexe, prezentând numeroase leziuni atât la faţă, cât şi pe corp, care, în final, au condus la un şoc traumatic şi hemoragic. După o atitudine de necolaborare, agresorul a devenit, treptat, cooperant şi a recunoscut, în mare parte, fapta comisă. Bărbatul şi-a motivat agresiunea prin aceea că victima consuma băuturi alcoolice şi nu îngrijea corespunzător cei trei copii pe care-i aveau împreună”, a declarat, luni, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Ovidiu Berinde.

Principalul suspect al agresiunii a povestit anchetatorilor că, după ce a fost bătută, femeia a fugit de acasă desculţă şi îmbrăcată sumar.

A doua zi, bărbatul a început să o caute şi, în cele din urmă, a găsit-o într-un grajd al locuinţei, ascunsă în nişte paie. Din păcate, tânăra de 31 de ani era moartă, anchetatorii mergând pe două ipoteze: fie a murit în altă parte şi a fost dusă acolo de către concubinul ei, fie femeia s-a ascuns în grajd pentru a nu fi găsită de agresor şi, din cauza rănilor, şi-a pierdut viaţa după o perioadă mai lungi de agonie.