O VEDETĂ SEXY şi-a avertizat IUBITUL că va rămâne LAT în PAT după ce va termina cu el: Sper că este odihnit

Una dintre cele mai sexy vedete de televiziune din Marea Britanie a declarat că îşi va lăsa iubitul "lat în pat", după ce timp de 14 zile a fost obligată să participe la varianta pentru vedete a emisiunii Big Brother.

05 sept. 2013, 20:02

Sophie Anderton, una dintre cele mai frumoase prezentatoare ale postului de televiziune britanic CBB, a renunţat la haine în cadrul unui pictorial incendiar, în care singurele ei accesorii au fost pantofii şi o pereche de chiloţi cu vedere la fund, potrivit The Sun.

Citeşte şi Nu s-a putut abţine, ştiind că arată aşa de BINE: Un model EXTREM de SEXY se dezvăluie la 43 de ani FOTO

Vedeta în vârstă de 36 de ani a rezistat pentru 14 zile în cadrul emisiunii Big Brother, varianta pentru celebrităţi, înainte să fie eliminată. Cu toate că nu a câştigat, Anderton nu a fost deranjată de faptul că a părăsit show-ul, declarând că îi este foarte dor de iubitul ei pe care îl ţine ascuns.

Citeşte şi Femeia care arată PERFECT în ROZ şi-a expus FORMELE de invidiat într-un pictorial SEXY FOTO

De abia aştept să îmi văd iubitul. O să îl văd în seara asta. Dumnezeule! Jur cp este in pericol. Sper că este odihnit. Nu o să fie nicio conversaţie. O să îl las lat pe pat„, a povestit ea, încântată de întâlnirea amoroasă ce urmează să aibă loc.


loading...