Oana Lis și-a deschis cabinet de psihologie în București. Cât te costă o ședință de terapie cu ea

Oana Lis este foarte deschisă cu urmăritorii săi și le împărtășește toate momentele importante din viața ei. Aceasta și-a deschis un cabinet de terapie în București și a mărturisit cât costă o ședintă de terapie cu ea.

17 nov. 2022, 12:04
Oana Lis și-a deschis cabinet de psihologie în București. Cât te costă o ședință de terapie cu ea

Oana Lis este foarte deschisă cu urmăritorii săi și le împărtășește toate momentele importante din viața ei. De curând, aceasta și-a deschis un cabinet de terapie în București, iar de Black Friday a făcut o reducere specială pentru cei care vor să-i calce pragul.

Cât costă o ședință de terapie la cabinetul ei

„Voiam să vă zic că am oferta de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală, toate la 200 de lei. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur și simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai să ne cunoaștem!”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook. Atenție însă! Acest lucru este valabil doar pentru ședințele online. Dacă vrei însă o ședință la ea la cabinet te costă 100 de lei.

În pandemie cabinetul acesteia a fost închis însă a fost redeschis ulterior.

Citește și: Imagini spectaculoase! NASA a lansat mega-rachetă Artemis 1 către Lună

Oana Lis a trecut  prin momente mai puțin plăcute în ultima vreme

În ultima vreme fostul edil s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, lucru care a necăjit-o tare pe Oana Lis. Cu toate acestea încearcă din răsputeri să rămână pozitivă și să-i fie alături. Mai mult aceasta postează pe contul ei de socializare tot mai multe filmulețe sau povestește întâmplări pentru a-i face și pe urmăritorii ei să se bucure și să le pună un zâmbet pe față.

,,Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a mai declarat Oana Lis pentru click.ro.

Citește și:  Proprietarul unui câine spune că a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să își sterilizeze patrupedul: „Stă în curte, nu are contact cu alții”