Oana Lovin va avea o emisiune la TV. Unde o poţi vedea la miezul nopţii

Oana Lovin va avea emisiune la Metropola TV, postul de deţinut de primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele. Emisiunea sa debutează luni, 10 mai, şi va fi difuzată de la ora 23:30 până la 00:30. 

10 mai 2021, 16:39
Oana Lovin va avea o emisiune la TV. Unde o poţi vedea la miezul nopţii

Oana Lovin va avea o emisiune la TV. Producţia se numeşte „Ne-am / Neam trezit!” şi este prezentată drept „proiectul tv care va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, conform unui comunicat al postului Metropola TV.

Oana Lovin va avea o emisiune la TV

„Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri. Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, a spus Oana Lovin.

Oana Lovin, diagnosticată cu o boală teribilă. „Medicii mi-au mai dat cel mult cinci ani de viaţă!” VIDEO

„În aceste vremuri în care suntem invadați mai mult ca oricând de tot felul de canale media care prezintă orice mai puțin problemele de interes național și problemele fundamentale ale românilor, aceast proiect TV va fi o gură de aer proaspăt pentru că situația actuală din țară va fi prezentată de cetățeni în timp real, iar eu voi fi doar interfață lor”, a mai spus noua vedetă de la Metropola TV.

Oana Lovin a răbufnit la adresa lui Clotilde Armand: „Fetele de la videochat, surorilor, ieşiţi la vot şi taxaţi-o!”