Oana Roman, accidentată grav și operată de urgență în Egipt: „A trebuit să fiu cusută. A durut rău, dar am îndurat”

Oana Roman s-a accidentat grav în vacanța pe care o petrece în Egipt și a avut nevoie de o intervenție medicală de urgență.

18 apr. 2021, 18:40

Oana Roman

s-a accidentat grav în vacanța pe care o petrece în Egipt și a avut nevoie de o intervenție medicală de urgență.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe rețelele sociale experiența grea prin care a trecut. „Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaură în călcâi”.

„Azi am reușit sa ajung la doctor. Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaura în călcai. A trebuit sa fiu cusută. 4 fire. Anestezia locala a durut grav dar am indurat. La hotel am găsit un doctor extrem de dragut care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat cand mergeți în vacanta sa va faceți asigurare medicala. Nu costa mult și va scăpa de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman și Isabela, fiica sa, au plecat de mai multe zile într-o vacanță în Egipt.

Vedeta a dezvăluit cât a plătit pe acest sejur: 800 de euro de persoană, în acest preț fiind inclusiv și biletul de avion.

„Depinde și de agenția prin care mergeți și de oferta pe care o au ei. Toate camerele au vedere la mare, hotelul este mare și luxos, plaja este la cinci minute distanță și se poate face baie în mare. Mâncare este foarte ok, variată, iar noi urmează să mergem și în Safar, și cu barca”, a spus Oana Roman.

Vedeta a ținut neapărat să le mai transmită urmăritorilor ei că dacă vor să viziteze Egiptul, aceștia au nevoie și de un test COVID-19 negativ, făcut cu 72 de ore înainte de a ajunge pe aeroport.