Oana Roman intră reparaţii capitale. Ce părţi ale corpului îi vor fi ajustate de către chirurgul estetician

Oana Roman se pregăteşte de prima ei operaţie estetică! Fiica fostului premier este decisă să scape de burtă, dar şi de guşa inestetică. După intervenţiile pe care le-a suferit imediat după cezariană, vedeta a fost nevoită să treacă prin altele, care i-au pus viaţa în pericol şi i-au lăsat şi semne adânci pe abdomen.

27 ian. 2017, 09:37
Oana Roman intră reparaţii capitale. Ce părţi ale corpului îi vor fi ajustate de către chirurgul estetician

Oana Roman se luptă din greu cu kilogramele, iar după operația prin care a adus-o pe lume pe fiica ei Maria Isabella, vedeta a rămas cu cicatrice pe tot abdomentul şi vrea să scape de ele, scrie click.ro. De fapt, fiica fostului premier va trece printr-o dublă intervenţie, prin care îşi va rezolva atât problemele estetice, cât şi cele medicale. În primă fază, Oana Roman a spus că este tentată să renunţe la bărbia dublă, complexată fiind de cum arată în fotografii.

Citeşte şi Oana Lis, decizie radicală. Ce măsură drastică a luat vedeta FOTO

„Acum sunt obsedată! Eram împotriva tuturor intervenţiilor estetice până când am aflat că prietena mea face o intervenţie prin care scoate grăsimea din zona gâtului, pe care eu nu o suport. Mă duc la un consult. Mă bucur că se face doar cu anestezie locală. E un fel de liposucţie la nivelul guşei. Am avut mereu un complex, nu voiam să fac poze din profil din pricina asta. Rezultatul final se vede în trei săptămâni, Nu tai nimic, pentru că mi-e frică. Probabil că rămâne piele multă la cineva care are guşă mare, dar la mine nu este cazul. Ăsta e un moft… ce vreau să-mi fac eu. Eu o am guşă de când mă ştiu. O aveam şi când eram slabă. Vreţi să vă spun ce operaţii am eu? Am burta tăiată în bucăţele. M-am tot dus la control, dar mie mi s-a lăsat un fel de şorţ aşa la abdomen. Nu pot să fac abdomene ca să scap de pielea asta în exces! Am o plasă care este cusută şi mă deranjează. Am o cicatrice absolut oribilă, de deasupra buricului până jos şi apoi stânga-dreapta. Abdominoplastie de reconstrcuţie trebuie să fac. Îmi taie toată burta şi îmi trage pielea în jos. Îmi face o tăietură ca la cezariană. Este şi estetică şi medicală această operaţie şi voi scăpa de burtă! Mai complicat decât operaţia este recuperarea. Va fi cu tuburi de dren… „, a spus Oana Roman.