Oana Zăvoranu, decizie scandaloasă în ceea ce o priveşte pe bunica ei. Ce a putut să îi facă vedeta

Dupa ce a reusit sa vanda vila Marioarei de la Afumati, in care inca locuia batrana Fima, Oana Zavoranu si-a trimis bunica la un azil de batrani chiar inainte de sarbatori.

28 dec. 2015, 09:40
Oana Zăvoranu, decizie scandaloasă în ceea ce o priveşte pe bunica ei. Ce a putut să îi facă vedeta

„Sunt speriata, draga, ce se va intampla cu mine? Sunt speriata, draga, ce se va intampla cu mine. Fima, eu sunt nepoata ta, ce sa se intample cu tine rau? Ma vezi pe mine un om rau sa te arunc pe strada?”, era discutia dintre Oana si Fima, dupa moartea Marioarei, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, atac murdar la Simona Gherghe şi Adelina Pestriţu

N-a aruncat-o in strada, dar a trimis-o la un azil de batrani privat, in Buftea, pentru care Oana plateste aproximativ 2000 de lei pe luna. Dupa moartea Marioarei, Fima Zavoranu era speriata de ce i s-ar putea intampla. Apartamentul batranei i-l lasase printr-un contract Marioarei. Odata cu mostenirea primita, pe langa Agricomex, vila de la Afumati si alte bunuri, Oana a primit-o in succesiune si pe bunica ei cu tot cu apartamentul acesteia.

„Eu n-am venit coate goale aici, eu am apartamentul meu confort 1, pe 1 Decembrie, am locurile de veci, am o pensie, sa ajung la 91 de ani in situatia asta. Eu cred in Dumnezeu, dar ele nu cred. Nu stiu decat sa se certe. La cate umilinte si la cata suferinta am fost eu supusa. Am tacut, m-am facut ca nu vad, imi iei bunurile, averile, casa, si cecuri si tot, m-a pus sa lichidez toate cecurile.”, se plangea batrana dupa moartea Marioarei.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, PRIMELE DECLARAŢII după ce Pepe a fost faţă în faţă cu fostul ei amant

Zavo a platit una dintre menajere cateva luni ca sa-i ingrijeasca bunica in vila de la Afumati. Odata cu instrainarea casei, batrana de peste 90 de ani n-a fost trimisa inapoi, in apartamentul ei, ci in caminul de batrani unde pare sa aiba ingrijiri adecvate.

„Iti spun sincer, mi-e dor de casa, mi-e dor de cuibul meu. Sunt in familie, ma bate Dumnezeu sa spun ca rabd de foame, dar sufleteste sufar! Nu mai sunt in casuta mea si…”, povestea batrana Fima cand inca locuia in vila de la Afumati.

Desi o alta nepoata de-a batranei, doamna Eta, s-a oferit s-o ingrijeasca pe Fima, acesteia i s-au interzis vizitele la Afumati. Cel mai probabil de teama ca nu cumva apartamentul batranei sa ajunga intr-un final la Eta.