Oana Zăvoranu este însărcinată. Vedeta are gesturi pe care le are orice viitoare mămică FOTO

Viaţa Oanei Zăvoranu s-a schimbat total. A investit averea moştenită într-o clinică, şi-a îndreptat faţa către Dumnezeu, îşi iubeşte soţul şi... în ultima vreme dă semne că ar fi şi însărcinată. 

18 sept. 2017, 10:57

În postările de pe contul ei de socializare, Oana menţionează tot mai des cuvântul „copil”, iar într-o filmare se ţine, asemenea gravidelor, cu mâna de burtică, scrie cancan.ro. Într-un live, în care şi-a aniversat motanii, Zăvo s-a purtat ca femeile însărcinate. A dat semne că oboseşte repede şi şi-a pus mâna pe abdomen. „Am obosit! Tu ai obosit? Nu mai pot… fac un an de zile golanii ăştia doi. Greu e cu copiii. Ah, ah”, spunea ea.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a răbufnit pe Facebook: „Îşi spun vedete şi stau să fie tunse cu ciobu’…”

Cam la fel se mângâia pe abdomen, în urmă cu un an, şi Mădălina Ghenea, iar suspiciunile s-au adeverit. Cât despre Oana, ar putea avea toate motivele să-şi dorească şi un copil. Sau, cel puţin, o arată prin postările în care foloseşte tot mai des acest cuvânt. Până atunci, însă, exersează rolul de mamă cu cei doi motani simpatici, cărora le face toate poftele.

„Avem nişte copii needucaţi, au lipsit la ora de maniere. (…) ia uite ce îi dă mama, mousse, mousse, mămică, iubirea mea, mmm (…) Aşa, iubita lui mama, coifuleţul lu mămica”, îi drăgăleşte Oana pe pisoiaşi.

Oana face gesturi cu subînţeles

Oana ar fi putut fi mămică încă de acum şase ani când, din păcate, a pierdut sarcina. Dacă la început a lăsat să se înţeleagă că Tudy ar fi fost tatăl, Zăvo a lămurit ulterior misterul, mărturisind că a rămas însărcinată cu Răzvan Dumitrescu, iubitul ei de atunci. E posibil ca în decursul a şapte zile, de când pierdea sânge, să fi suferit un avort spontan.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a făcut marele anunţ pe Facebook. În sfârşit, vedeta îşi măreşte familia. „Felicitări. Să fie sănătos….”

Acum, nopţile fierbinţi le petrece cu soţul ei, Alex, cel care a făcut multe sacrificii ca să-i satisfacă pretenţiile. „Alex m-a cucerit pur şi simplu cu naturaleţea lui, e un om extrem de natural, este un bărbat extraordinar de grijuliu, de protector, iţi oferă acea siguranţă de care ai nevoie ca fată. Şi este foarte tandru, ceea ce îşi doreşte orice femeie”, spune Oana despre Alex.

Ajunsă la 44 ani, Zăvo şi-a îngropat trecutul şi trăieşte o nouă viaţă. În urmă cu un an s-a măritat în mare secret cu palestinianul Alex Ashraf, a cheltuit sute de mii de euro pe maşini de lux şi haine de firmă, iar restul banilor moşteniţi de la Mărioara i-a investit într-o clinică medicală. Şi asta nu e tot, pe contul ei de socializare pluteşte dragostea, îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru tot ce are şi… face gesturi cu multe semne de întrebare.