Oana Zăvoranu şochează din nou. Vrea să îşi cumpere armă

Oana Zăvoranu şi-a anunţat fanii că este pregătită să facă mai multe schimbări în viaţa ei. Vedeta vrea să îşi ia armă şi trei portari, pentru că "aşa cere statutul".

21 mart. 2016, 08:29
Oana Zăvoranu şochează din nou. Vrea să îşi cumpere armă

Mesajul a fost făcut public de fosta soţie a lui Pepe în urmă cu puţin timp şi a reuşit să îi lase cu gura căscată pe toţi cei care o cunosc, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Oana Zăvoranu organizează RITUALURI SATANICE acasă la ea. „Eu sunt fiica lui Lucifer…”

„Dau examen pentru permis de port-armă. Logic că nu de frică, ci pentru că o vedetă de talia și personalitatea mea trebuie să facă schimbări majore în viața ei. Am pus deja 42 de camere de supraveghere în casă și afară. Și urmează 3 portari, 24/24, că așa cere statutul. Și e doar un mic început. Șofer îmi iau decât să-mi spele mașinile ce urmează să vină și să mă ducă, dacă sunt prea obosită să conduc eu, unde am treabă… Pentru că pe mine condusul mă relaxează. Veți fi uimiți de noua Oana, pe care eu o ador, și care a lăsat în urmă toate scursurile și răutățile proștilor. Face mișto de ei, lăsându-i să orbecăie la propriu, despre viața ei și ceea ce se întâmplă de fapt, și se ocupă de lucruri interzise pentru prostime”, a scris Oana Zăvoranu, pe o rețea de socializare.