Obama şi Romney, schimb de ironii la o cină de caritate VIDEO

La numai două zile de la ultima confruntare, Obama şi Romney s-au găsit din nou faţă în faţă. De această dată rivalii s-au întâlnit la un eveniment de caritate organizat la New York. Cei doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite au glumit pe seama rezultatelor dezbaterilor.

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 07:06
Obama şi Romney, schimb de ironii la o cină de caritate VIDEO

Cu ocazia celei de-a 67a ediţii a Cinei organizate de Fundaţia Alfred E. Smith, rivalii politici Obama şi Romney au glumit pe seama previziunilor analiştilor, dar şi pe seama prestaţiilor din dezbateri.

„Mă bucur să fiu prezent la acest eveniment. Bineînţeles, mă bucur că Preşedintele este aici. Am conversat plăcut în această seară de parcă marţi noaptea nu s-a întâmplat niciodată”, a declarat Mitt Romney, candidatul republican la alegerile prezidenţiale.

„Campaniile pot fi epuizante. Preşedintele Obama şi cu mine suntem norocoşi să avem pe cineva care să ne susţină. Cineva pe care să ne putem baza şi fără a cărei prezentă nu am fi capabili să continuăm. Eu o am pe frumoasa mea soţie Ann. El îl are pe Bill Clinton”, a adăugat acesta.

Replicile preşedintelui american nu au fost mai puţin acide. Cu toate că Barack Obama s-a limitat la a glumi pe seama propriei prestaţii din dezbaterile televizate.

„Aceasta este a 3-a oară când guvernatorul Romney şi cu mine ne întâlnim. După cum puteţi observa am avut mai multă energie în cea de-a doua dezbatere. M-am simţit cu adevărat odihnit după somnul lung şi plăcut din prima dezbatere. Se pare că milioane de americani au fost mai atenţi la a doua dezbatere decât la prima. Eu mă număr printre ei”, a declarat şi Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Barack Obama şi Mit Romney se vor întâlni din nou faţă în faţă cu ocazia ultimei dezbateri. Aceasta va avea loc luni, în Florida.