OBEZA care apare în Playboy. Este singurul fotomodel de 130 de kilograme GALERIE FOTO

Intr-o lume in care masurile feminine considerate ideale sunt 90-60-90, americanca Tess Holliday care cantareste 130 kilograme, a reusit sa devina primul supermodel XXL care a aparut in celebra revista Vogue.

15 iul. 2015, 11:03

Cand ii vezi fata pentru prima oara, nu iti dai seama neaparat de dimensiunile corpului ei, scrie perfecte.ro. Tess Holliday este o femeie frumoasa, iar cei aproape 1 milion de fani pe care ii are pe Instagram confirma zi de zi acest lucru. Totusi, la cele 130 kilograme pe care le are, Tess a depasit de mult pragul obezitatii. Dar pentru ca si-a dorit dintotdeauna sa devina model, in 2011 a incercat sa faca acest pas in cariera si i-a reusit.

Citeşte şi Răspunsul unei femei pentru un bărbat care i-a spus că e grasă

De atunci si pana in prezent, Tess a aparut in numeroase campanii publicitare de moda si beauty, pentru branduri celebre, si a fost inclusa de Vogue Italia intr-un top 10 al celor mai frumoase modele XXL din lume. Mai mult decat atat, publicatii importante din intreaga lume au avut-o pe copertile lor.

Si da, se pare ca acest lucru este cat se poate de adevarat, mai ales ca, recent, Tess a aparut chiar si intr-o campanie la costume de baie.