Ofertă de muncă pentru românii care vor să muncească în străinătate, plătită cu peste 3.800 euro pe lună

Rewe International AG angajează un redactor şef român pentru staţia din România a postului Radio Max, aflat în portofoliul grupului german. Candidatul selectat pe acest post va performa în Austria, de unde emite Radio Max, va fi responsabil de organizarea staţiei din România, şi va fi remunerat cu un venit brut anual de 46.200 euro. Iată cu ce locuri de muncă mai ofertează angajatorii din Europa românii dispuşi să lucreze în străinătate. 

RomaniaTV.net
18 apr. 2016, 08:19
Ofertă de muncă pentru românii care vor să muncească în străinătate, plătită cu peste 3.800 euro pe lună

Nemţii de la Rewe angajează un redactor şef pentru un post radio într-un format nou pentru România. Poziţia, plătită cu peste 3.800 euro pe lună

Radio Max, parte a grupului german Rewe, este lider în Europa pe segmentul de posturi de radio de tip Pos. Radio Max emite în 10 ţări europene şi are zilnic o audienţă de circa 9 milioane de persoane. 

Radio Max va emite şi în România. Angajatorii nemţi caută un redactor şef care va organiza staţia din România

Candidatul potrivit pentru postul de redactor şef vorbeşte fluent limba română şi una dintre limbile străine engleză sau germană, a lucrat ca moderator într-un studio radio, are experienţă de mangement, poate motiva şi convinge angajaţii să lucreze cu pasiune, are cunoştinţe IT şi poate opera programele de editare a fişierelor audio. De asemenea, trebuie să fii flexibil, să ai abilităţi de organizare, poţi lucra în echipă şi să simţul umorului ca să fii eligibil pentru acest post.

Candidatul selectat pe poziţia de redactor şef va lucra în centrul Vienei, cu începere din luna iulie, va fi responsabil de organizarea staţiei Radio Max din România şi va încasa un venit anual brut de 46.200 euro pentru un program de 38,5 ore pe săptămână. Venitul încasat poate creşte funcţie de experienţă şi calificare. 

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Cu ce posturi şi salarii mai sunt ofertaţi românii care vor să muncească în străinătate

Angajări pe salarii brute lunare de 1.600 euro pentru  în Germania

O firmă de plasare de forţă de muncă recrutează români care sunt dispuşi să îngrijească persoane vârstnice în Germania.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de germană la nivel conversaţional, are pregătire profesională în domeniul îngrijirii vârstnicilor sau bolnavilor, este empatic şi flexibil.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii lunare brute de 1.600 euro, primă de loialitate de 1.000 euro brut, bonusuri pentru munca în ture, duminica, în zile de sărbătoare, în ture de noapte.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Salarii brute lunare de circa 2.000 euro în Germania

Angajatorii germani mai recrutează din România pe postul de zugrav – vopsitor.

Candidatul ideal pentru acest post are pregătire profesională finalizată ca zugrav şi vopsitor sau pregătire într-un domeniu conex, cel puţin doi ani experienţă relevantă în domeniu, cunoştinţe de germană la nivel conversaţional.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii brute lunare de aproape 2.000 euro şi cu o compensaţie netă lunară de 835 de euro.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.