Oprah Winfrey, MĂRTURISIRI ŞOCANTE. "Când aveam 9 ani, am fost violată de un văr, apoi de altul, apoi de un unchi..."

Publicat: Marţi, 13 Martie 2018 10:15 // Actualizat: Marţi, 13 Martie 2018 12:18 // Sursa: romaniatv.net

Este una dintre cele mai marcante personalități din lume la ora actuală, o sursă de inspirație pentru oameni indiferent de culoare, origine sau sex, are o avere estimată la peste 3 miliarde de dolari și o capacitate nemaiîntânită de a mobiliza mase întregi de oameni. Discursul ei de la Globurile de Aur 2018, când o sală întreagă a aplaudat-o și aclamat-o ore în șir în picioare întărește acest lucru. Acela a fost momentul când întreg Hollywood-ul a concluzionat că Oprah Winfrey, regina talk-show-ului american ar putea fi următorul președinte al Statelor Unite!

Oprah s-a născut pe 29 ianuarie 1954 într-un sat sărac din Mississippi, fiind accidentul nefericit al unei singure nopți de pasiune dintre Vernita Lee, o adolescentă minoră, și iubitul ei, Vernon Winfrey, un miner care a dispărut din viețile lor înainte de a se naște Oprah, scrie viva.ro. Cei din familia ei erau atât de needucați, încât numele copilei a fost trecut greșit în certificatul de naștere – aceasta ar fi trebuit să se cheme Orpah (denumire cu semnificație biblică), însă rudele sale nu au știut să scrie corect și așa a devenit Oprah.

Citeşte şi Gafă într-o fotografie cu vedete: Oprah Winfrey cu trei mâini şi Reese Witherspoon cu trei picioare

Mare iubitoare de animale, miliardară astăzi, vedeta era extrem de săracă în copilărie. Ea mergea la școală în rochițe făcute din saci de cartofi, dar drama cea mai mare nu a fost asta, ci abuzurile sexuale repetate cărora le-a căzut victimă. În 1986, într-una dintre emisiunile sale, Oprah a vorbit pentru prima oară, în fața asistenței șocate, despre traumele copilăriei: „Când aveam 9 ani, am fost violată de un văr, apoi de un alt membru al familiei, pe urmă de încă unul...". La 14 ani, aceasta a rămas însărcinată, în urma unui abuz sexual (a fost violată de propriul unchi!), dar fiul ei s-a născut prematur și a murit la scurt timp după aceea. „Eram distrusă, nu mai suportam. Am rămas însărcinată și am ascuns acest lucru. Voiam să mă sinucid, credeam că nu exisă o altă cale, credeam că singura soluție este să mor. Chiar am plănuit cum să fac acest lucru. Dacă aș fi avut acces la internet, probabil că astăzi nu mai eram în viață, acum poți găsi pe Google metode să te sinucizi", a povestit ea pentru The Hollywood Reporter.

Citeşte şi Donald Trump îi dă replica lui Oprah Winfrey: Ar fi foarte distractiv dacă...

Intrată în custodia tatălui, la care a fost trimisă după tragicul incident, cel mai bun aliat i-a fost școala, unde a excelat în special la orele de dramă și discurs. La 17 ani, chiar înainte de a intra la colegiu cu bursă de merit, Oprah a câștigat concursul de frumusețe Miss Black Tennessee și a fost angajată la un post local de radio. La 19 ani, renunța să-și mai ia diploma, pentru a deveni prima femeie de culoare prezentatoare de știri din Nashville. Restul e deja istorie... 13 ani mai târziu, Oprah avea propriul show de televiziune, cu o audiență de peste 40 de milioane de telespectatori săptămânal și difuzat în peste 140 de țări! A scris cărți, a jucat în filme, a devenit la rândul ei producătoare, are propriul post de televiziune, OWN, e fondatoarea Leadership Academy for Girls, din Africa de Sud, și una dintre cele mai importante filantroape din Statele Unite. Iată un CV care o califică fără doar și poate pentru cea mai importantă funcție – cea de președinte!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H