Optsprezece bărbaţi arestaţi pentru că au violat o elevă de 11 ani

Optsprezece bărbaţi au fost arestaţi pentru violarea unei eleve în vârstă de 11 ani, timp de mai multe luni, într-un complex de apartamente din oraşul Chennai, situat în estul Indiei, a anunţat marţi poliţia locală, transmite dpa.

17 iul. 2018, 13:17
Optsprezece bărbaţi arestaţi pentru că au violat o elevă de 11 ani

Fata, care avea probleme de auz, ar fi fost sedată de către acuzaţi, printre care se află un angajat al unei firme de pază care asigura securitatea clădirii şi liftierul.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 23 de ani şi 66 de ani, au filmat violul, au şantajat-o pe fată şi au ameninţat-o cu consecinţe grave dacă se adresează poliţiei, potrivit Agerpres.

Părinţii victimei au formulat duminică o plângere la poliţie după ce fata care fusese violată i-a povestit surorii sale coşmarul prin care a trecut. ”I-am arestat pe toţi cei 18 acuzaţi pentru această infracţiune odioasă. Ei au abuzat-o sexual pe fată, de mai multe ori, într-o magazie de pe terasa clădirii în ultimele şapte luni”, a declarat un reprezentant al poliţiei din Chennai.

Bărbaţii au fost puşi sub acuzare în virtutea Legii privind protecţia copiilor de infracţiuni de natură sexuală din India (POCSO). Guvernul indian a aprobat recent pedepse drastice pentru cazurile de violenţă sexuală contra copiilor, inclusiv pedeapsa capitală pentru cei condamnaţi pentru viol dacă victima este în vârstă de cel mult 12 ani, potrivit Agerpres.

Decizia a survenit după violarea şi uciderea unei fete de 8 ani în statul Jammu-Kashmir, din nord-vestul Indiei, şi alte câteva cazuri de abuzuri sexuale contra unor minori în ultimele luni.