Oraş sub teroare. Un obsedat sexual agresează fetiţe pe stradă. Poliţiştii l-au prins în flagrant, dar l-au eliberat

O localitate de lângă Timişoara este sub teroare. Un individ urmăreşte copile pe stradă şi le face avansuri sexuale. O fetiţă este acum sub tratament din cauza şocului suferit. Bărbatul a fost audiat la poliţie, dar e cercetat în libertate. Părinţii sunt îngroziţi şi nu vor să îşi mai lase copiii afară.

01 apr. 2016, 11:29
Oraş sub teroare. Un obsedat sexual agresează fetiţe pe stradă. Poliţiştii l-au prins în flagrant, dar l-au eliberat

„A urmărit-o pe stradă un bărbat cu maşina şi a început să se dezbrace. A deschis uşa la maşină şi s-a dat jos cu pantalonii jos de tot şi striga: hei, fetiţa, vino încoa, hai în maşină. Acum îi e frică să mai iasă pe stradă. Ia medicamente. I-au dat sedative ca să doarmă”, povesteşte mama unei fetite.

Copila are 15 ani şi este încă în stare de şoc după experienţa traumatizantă. Ea este doar una dintre victimele bărbatului care acostează fete pe străzile din Şag, la doar câţiva kilometri de Timişoara.

„A venit fetiţa într-un suflet plângând că mami, tati, haideţi că este un om care a trecut cu maşina pe lângă noi şi ne-a arătat organul genital. A fost văzut de multe ori cu maşina în jurul şcolii, povesteşte un tata.

Vezi şi: O adolescentă de 17 ani a fost violată în parcul central din Timişoara

De câteva sâptămâni se adună plângeri la poliţie pe numele individului. Victimele au între 13 şi 15 ani.

După ce a fost prins în flagrant chiar de poliţişti, individul a fost condus la secţie, audiat, iar mai apoi a fost lăsat în libertate. În acest moment el este cercetat pentru corupere sexuală de minori şi ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul a fost luat cu ambulanţa de la audieri, după ce le-a spus poliţiştilor că îi este rău. El are 37 de ani şi este din localtiatea Jebel. Este căsătorit şi are doi copii.