Evenimentul care a şocat lumea: ORGIE SEXUALĂ pentru persoanele cu handicap VIDEO

Publicat: Marţi, 16 Iunie 2015 14:00 // Actualizat: Marţi, 16 Iunie 2015 14:00 // Sursa: romaniatv.net

"Deliciously Disabled" este noaptea dedicată plăcerilor erotice pentru persoanele cu dizabilităţi. Evenimentul, primul de acest gen din lume, a stârnit numeroase reacţii negative.

Foto: eva.ro

Maratonul sexual va fi organizat în Toronto, Canada, şi va avea loc pe 14 august, scrie eva.ro. Organizatorii susţin că scopul "Deliciously Disabled" este să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă această categorie socială şi să arate că şi oamenii cu dizabilităţi se pot bucura de viaţă, la fel ca cei care nu au probleme. Preţul unui bilet este de 20 de dolari, iar însoţitorii persoanelor cu handicap nu plătesc intrarea.

Citeşte şi Sfaturi să creşti tensiunea sexuală în cuplu

Stella Palikarova, unul dintre organizatorii evenimentului şi militantă pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi, se află şi ea într-un scaun cu rotile. Ideea organizării unei orgii pentru persoane cu handicap a fost provocată de modul în care este percepută de cei din jur. Stella Palikarova, în vârstă de 35 de ani, spune că oamenii cred că nu mai are viaţă sexuală şi că libidoul ei este egal cu zero doar pentru că nu poate să meargă, acest eveniment fiind menit să demonstreze contrariul.

"Un scaun cu rotile se poate transforma într-o jucărie sexuală mai mare", susţine un alt organizator, Andrew Morrison-Gurza.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
16 iun 17:02
...dizabilităţi. Evenimentul, primul de acest gen din lume, a stârnit numeroase reacţii negative. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
16 iun 14:18
Votează email 1 email
...Evenimentul, primul de acest gen din lume, a stârnit numeroase reacţii negative. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H