Orgii sexuale în Vaslui. O fetiţă a fost batjocorită de propriul frate, o bătrână a fost violată de propriul fiu

Val de violuri şocante în judeţul Vaslui. În ultima perioadă n-a existat zi în care poliţiştii să nu se confrunte cu cel puţin un astfel de caz. Multe dintre aceste agresiuni se petrec chiar între membrii aceleiaşi familii.

09 mai 2016, 06:56
Orgii sexuale în Vaslui. O fetiţă a fost batjocorită de propriul frate, o bătrână a fost violată de propriul fiu

Trei indivizi, din trei comune diferite – Hoceni, Dodesti si Suletea – au reusit, în aceste zile, să socheze un judet întreg, cu violurile comise. Un individ din Dodesti, de numai 17 ani, a bătut si violat o biată bătrânã, în vârstă de 90 de ani, în aceeasi noapte în care, la Suletea, un puscărias si-a batjocorit propria mamă.

O mamă din satul Fedesti, comuna Suletea, de 65 de ani, a fost violatã, în noaptea de joi spre vineri (5 spre 6 mai), de propriul fiu. Dãnut Florin Ciofu, de 32 de ani, nu este la prima sa faptă de incest, el violându-si mama si în 2009, când a fost arestat si încarcerat pentru acest fapt. Tânărul a primit patru ani de puscãrie în 2009, însă a fost eliberat la sfârsitul anului trecut. 

După ispăsirea pedepsei, s-a întors acasã, unde mama sa l-a primit fără să stie ce-o asteaptă! A crezut cã puscăria i-a linistit odrasla. Politistii din Murgeni s-au trezit însă, duminică dimineată, cu femeia la sediu, bătutã mãr, ea acuzându-si fiul de viol, după ce a si bătut-o bine. Violatorul a fost retinut de politisti, violul a fost confirmat de medicul legist, iar el si-a recunoscut faptele.

Şi-a violat propria soră

La numai câteva ore, la Hoceni a iesit la iveală o altă faptă îngrozitoare: un individ în vârstă de 28 de ani, cu antecedente penale, si-a violat propria soră de 15 ani, pe un câmp din marginea satului Deleni, cu două zile înainte de Paşte.

Individul şi-a abuzat sora, în timp ce se afla cu ea, la cules iarbă, pe un câmp. A luat-o la bătaie, pentru că aceasta s-a împotrivit întretinerii de relatii sexuale, apoi, profitând de faptul că se aflau într-o loc izolat si nu avea cine sã îi sară minorei în ajutor, a violat-o. Fata a fost amenintată cu moartea, să nu spună nimãnui nimic, însă ea s-a dus la Biserică, să i se plângă preotului.

Potrivit vremeanoua.ro, o femeie din sat a văzut-o pe fată plânsă, speriată si cu urme de violentă pe corp, si nu s-a lăsat până nu a aflat ce i s-a întâmplat. Asa a aflat de viol si mama fetei, care nu a ezitat să meargă la Politie. Individul, aflând că a fost reclamat pentru că si-a violat sora, s-a răzbunat şi şi-a bătut mama.

Individul a ajuns si el după gratii în arest preventiv, pentru 30 de zile.

Dumitru Gabriel Panait a fost recent eliberat din închisoare, dupã ce a comis o tâlhărie, pentru care a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar oamenii din sat spun cã ar mai fi fost închis si pentru alte două violuri comise.

Vezi şi: Copile violate de tată timp de un an. Ultimul abuz s-a petrecut în Vinerea Mare