„Păcătoasa” Cruduţa face show în maşină, pe ritmuri de manele. Bote a scos untul din ea VIDEO

Răzvan Botezatu a fost şoferul Danielei Crudu pentru câteva ore, iar ceea ce au făcut cei doi în maşină, rar poţi vedea.

14 nov. 2016, 12:58
„Păcătoasa” Cruduţa face show în maşină, pe ritmuri de manele. Bote a scos untul din ea VIDEO

Daniela Crudu a avut parte de un şofer cum rar găseştiAsistenta păcătoasă se grăbea să ajungă într-un loc de unde să îşi achiziţioneze ţinutele pentru emisiunea „Un show păcătos”, iar prezentatorul tv, Răzvan Botezatu s-a oferit să o conducă. Ceea ce a ieşit e greu de imaginat. Cei doi au transformat o simplă călătorie cu maşina într-un show total.

Citeşte şi Mihai Costea, părăsit de IUBITĂ. Alina nu i-a mai suportat VICIILE

Au dansat, au cântat şi au făcut un adevărat spectacol. Daniela Crudu a făcut şi câteva destănuiri. Vedeta a povestit cum atunci când era în timpul şcolii îşi modifica note în carnet, iar pentru faptele ei era de multe ori pedepsită de părinţi: „Modificam notele în carnet, din 3 făceam 9”, a povestit Daniela Crudu.

Mai mult, vedeta a povestit şi cum şi-a tratat suferinţele în dragoste: „Când am suferit din dragoste mi-am luat maşina şi am plecat la mare”, a spus Daniela Crudu.

Citeşte şi Daniela Crudu a păţit-o în direct. Rochia sexy i-a jucat feste şi i-a dezgolit sânii VIDEO

Daniela Crudu a împlinit 27 de ani pe 14 iunie. Ea este asistentă tv la „Un show păcătos”, emisiune difuzată pe Antena 1 de luni până joi, care e prezentată de Dan Capatos.

Vezi video AICI.