Partidă de sex sălbatic între doi sexagenari, terminată la spital

O partidă de sex nebun între doi sexagenari din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani, s-a terminat la spital pentru femeie şi cu o anchetă din partea Poliţiei pentru bărbat.

29 ian. 2015, 18:59
Partidă de sex sălbatic între doi sexagenari, terminată la spital

Întreaga întâmplare s-ar fi petrecut în noaptea de miercuri spre joi, când cei doi soţi s-au încălzit cu ceva tărie, după care au trecut la o partidă de amor, potrivit monitorulbt.ro. Joi dimineaţă, femeia s-a trezit şi, simţindu-se rău, a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean.

Examenul medical a evidenţiat câteva vânătăi, dar şi o ruptură de vagin, aşa încât cadrele medicale au intrat la bănuieli, anunţând inclusiv Poliţia. Intrând în joc şi dorind să se răzbune pe partenerul de viaţă, femeia a susţinut la rândul ei că a fost bătută, sechestrată şi violată. Fiind vorba de nişte fapte extrem de grave, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus imediat constituirea unei echipe operative, care, sub coordonarea unui procuror, a ajuns în comuna Santa Mare, unde au discutat cu bărbatul.

Patru ofiţeri au anchetat cazul, iar la final s-a constatat că a fost vorba de o partidă de sex cu acordul ambilor parteneri. „Examenul medical a confirmat leziunile, dar femeia a refuzat să depună plângere împotriva soţului„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Balerina s-a despărţit de miliardarul ajuns la Urgenţe după o partidă încinsă de sex: „Nu mă satisfăcea”