Paula Seling, concert emoţionant în biserică, în Săptămâna Mare: „Ce s-ar face inima fără iubire…”

Paula Seling a susţinut un concert emoţionant în biserică, în Săptămâna Mare. Artista a povestit că a fost o bucurie să se afle la Biserica Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Mina din Brașov și a mai mărturisit că a mai cântat la hram, în urmă cu doi ani de zile.

21 apr. 2022, 18:52
Paula Seling, concert emoţionant în biserică, în Săptămâna Mare: „Ce s-ar face inima fără iubire…”
Paula Seling, concert emoţionant în biserică

Paula Seling, concert emoţionant în biserică, în Săptămâna Mare. Artista va lansa un videoclip al unei melodii religioase, în Joia Mare, închinate Maicii Domnului. Cântecul este scris de Sfântul Nectarie din Eghina. Deși este a doua oară când interpretează melodia, Paula Seling simte de parcă o cântă pentru prima dată.

Citeşte şi: Dieta vegan cu care Paula Seling arată impecabil la 43 de ani. Cum arată meniul zilnic al vedetei: „Nu este nici scump, nici lipsit de gust”

Paula Seling, concert emoţionant în biserică

Paula Seling a susținut un concert marți, 19 aprilie, în Biserica Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Mina din Brașov. Cântăreaţa și-a început recitalul de la Brașov cu vorbele scrise de Apostolul Pavel despre cât de importantă e iubirea.

Cântăreaţa mai interpretat o melodie religioasă, „Pe tine te fericim”, un imn închinat Maicii Domnului, scris de Sfântul Nectarie din Eghina.

Pentru că iubirea ține lumea laolaltă, iubirea dintre noi, iubirea oamenilor pentru oameni și pentru tot ceea ce ne înconjoară și tot ceea ce a fost dat de Dumnezeu. Ce s-ar face inima fără iubire… dacă nu ar cunoaște iubirea? Nu-i așa? Ar fi un haos total. Mergem mai departe la un cântec ‘La umbra crucii tale.

Dacă v-a plăcut acest cântec bisericesc vă invit să urmăriți și un videoclip, pe care urmează să îl lansez joi, 21 aprilie, și de abia aștept. Am muncit mult la el.

Este pentru a doua oară când am cântat această melodie, dar e ca și când o cânt prima dată. Pentru mine este foarte mult în acest imn, așa că intrați pe pagina mea.

Și pentru că suntem în pragul Învierii Domnului, când, de fapt, lumea toată reînvie, simbolul primăverii este acesta… 

Aș vrea să vă cânt un cântec, pe care l-am ascultat în Ardeal, anul trecut, în decembrie. Dar eu cred că acum este și mai potrivit să îl cânt, ‘A mai trecut un an„, a transmis artista, potrivit Fanatik.ro.