Pe ce mâini încap copiii noştri

Copiii nostri nu sunt copiii nostri, ei sunt veniti prin noi, dar vin pentru propriile lor meniri si lectii de viata. Auzim si traim asta tot mai des pe pielea noastra. Dar, ca sa isi implineasca menirea in viata, totusi, pe mainile cui incap copiii nostri dupa ce ies din mainile noastre, inca de cand ajung ei pe scaunelele gradinitelor si coridoarele scolilor? Sunt ei modelati, respectati, iubiti si dusi mai departe asa cum merita? Mai putem sta noi, oare, linistiti, in orele in care ei sunt pe mainile altor adulti?

RomaniaTV.net
09 iun. 2012, 09:40
Pe ce mâini încap copiii noştri

Într-o parte de ţara, nişte copii sunt dezbracaţi în pielea goală şi fotografiaţi de propriul profesor în care au încredere, în propria clasă… şi sunt doar clasa a cincea. În altă parte de ţara, un baieţel este pocnit violent peste faţa de învaţătoarea lui pentru că jucându-se cu al sau coleg de banca i-a făcut ca dintele ce stătea să cada chiar să cadă. Parintele revoltat, cerand explicatii, primeşte replica: „a fost o scăpare de moment”.

O fetiţă vine acasă după şcoala şi începe să ţipe la păpuşile aliniate ca în clasa ei, ameninţând cu note proaste şi spunându-le că nu vor reuşi nimic în viaţă pentru că nu o ascultă pe ea, ca aşa a auzit cu câteva ore mai devreme la ore…

In alta zonă a ţării, la o mică petrecere şcolara de clasa a treia, sub ritmul muzicii, baieţeii se dezbracă la bustul gol dansând lasciv în fata fetiţelor colege, pentru ca astfel să fie în centrul atenţiei.

Într-o sufragerie, două colege de clasa a doua venite una în vizită la cealaltă, dau căutare pe Google cuvintele „sex oral la baia şcolii” pentru ca aşa au auzit fetele de clasa a opta la toaletă vorbind atunci când s-au dus şi ele în pauză acolo.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro