Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

Anamaria Prodan s-a despărţit de Flavius Nedelea după o lună de relaţie, dar este convinsă că-şi va găsi percehea. Impresara a dezvăluit cum trebuie să fie viitorul ei partener.

02 iun. 2023, 08:29
Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. Impresara a descris cum arată bărbatul perfect pentru ea. „Eu n-am așteptări de la un anume bărbat.Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi! Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei”, a spus Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan revine în forţă la TV. Unde o poţi vedea: „Am bătut palma, reality show, film, o să fie foarte frumos!”

„Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt!”, a mai spus fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: „Va rămâne cu mătăniile în mână şi cu bani din ce în ce mai puţini” 

Anamaria Prodan și milionarul Flavius Nedelea au anunțat pe rețelele de socializare faptul că iubirea lor a luat sfârșit. Cei doi au postat mesaje similare, semn că despărțirea lor a fost una cât se poate de amiabilă, fără certuri. „Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a transmis Anamaria Prodan.