Pentru cine a părăsit-o Syda pe Elena Băsescu. Cum arată noua lui iubită VIDEO

Luna îndrăgostiţilor nu pare să-l deprime prea tare pe Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu. Când nu îi vine rândul să aibă grijă de copii, Syda se comportă ca un burlac dispus să-şi refacă viaţa. Paparazzi revistei Ciao l-au fotografiat alături de o tânără fashionistă, pe care a şi dus-o în casa în care şi-a consumat căsnicia cu Eba.

20 feb. 2017, 11:10

Pentru prima oara, la cinci luni de la divortul de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu şi-a petrecut noaptea alături de altă femeie, informează România TV. Dacă adevăratele motive ale divorţului rămân în continuare un mister, nu la fel de secrete rămân şi noutăţile din vieţile foştilor soţi.

Citeşte şi Elena Udrea şi Traian Băsescu, întâlnire la restaurant

Despre Elena Băsescu s-a vehiculat că ar avea un nou iubit, fiu de milionar, care îi este chiar vecin în cartierul de lux în care locuieşte după despărţirea de Bogdan. În public, însă, nu se afişează decât în compania copiilor şi a bonei filipineze. Luna trecută şi-a petrecut vacanţa alături de micuţi, la munte.

Şi Syda îşi îndeplineşte cu brio datoria de tătic part-time. Iar când nu e rândul lui să aibă grijă de copii, Bogdan are grijă de viaţa personală.

Citeşte şi EBA s-a întors din Maldive ca să facă Revelionul cu părinţii

Revista Ciao, o prezintă în cel mai recent număr pe cea care ar putea să-i ia locul Elenei Băsescu. Diana Stancu se numeşte, se recomandă ca fiind fashion designer cu studii la Institutul Marangoni Milano. Totul s-a întâmplat într-un local de fiţe, pe malul lacului Herăstrău, acolo unde Diana şi-a aniversat ziua de naştere.

Cel mai frumos cadou pare să fi venit după petrecere, când a plecat cu Bogdan direct la el acasă. Dacă a fost doar un cadou de-o noapte sau vor sărbători împreună şi următoarele zile de naştere, vom vedea din filmările paparazzilor.