Pepe şi Raluca Pastramă, ÎMPREUNĂ la două luni de la divorţ. Cum au fost surprinşi cei doi alături de fiicele lor

Pepe şi fosta sa soţie Raluca Pastramă au fost surprinşi împreună la două luni de când au semnat actele de divorț.

12 apr. 2021, 18:27
Pepe şi Raluca Pastramă, ÎMPREUNĂ la două luni de la divorţ. Cum au fost surprinşi cei doi alături de fiicele lor

Pepe şi Raluca Pastramă, ÎMPREUNĂ la două luni de la divorţ. Cei doi au sărbătorit-o împreună pe Rosa și au făcut fotografii unul în prezența celuilalt, alături de fiicele lor. Ipostaza a fost comentată de toată lumea, iar reacţiile din mediul online au apărut aproape imediat.

Pepe şi Raluca Pastramă, ÎMPREUNĂ la două luni de la divorţ. Cum au fost surprinşi cei doi alături de fiicele lor

”👧🏻🌹 My baby girl is getting bigger 🌹👧🏻 Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit catre voi! Mulțumim din suflet @annebebe.ro care este mereu alături de noi la fiecare eveniment important din viața noastră!❤️ @rosaalexandrapascu @mariapascu1 @pepe.ro @bibi.official @antoniopican”, se arată în mesajul postat de focoasa brunetă pe contul de Instagram.

În secțiunea de comentarii, cei din mediul online nu au putut trece atât de ușor cu vederea postarea Ralucăi Pastramă. Astfel că, fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de cuvinte de laudă la adesa foștilor soți. Și normal că nu au lipsit nici urările emoționante pentru micuța Rosa.

”La mulți anii sănătoșii 🎂🥳/ La mulți ani , Rosa frumoasa!!!/ ❤ La multi ani!!! Sa te bucuri de toti, sa fii fericita!/ La mulți ani copil frumos! 🍰/ La mulți ani copil frumos Dumnezeu sa te binecuvânteze cu tot ce știe el ca ai nevoie 😘”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite.

Raluca Pastramă s-a despărţit neaşteptat de Pepe, iar acum se focusează pe creșterea copiilor. Fosta soție a artistului susţine că are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață.

„Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea. Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a declarat Raluca Pastramă pentru Playtech.

Citeşte şi: Pepe a spus tot adevărul despre relația cu Raluca Pastramă. Au existat sau nu agresiuni fizice