Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă, după ce ar fi vândut măşti de lux contrafăcute

Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă, după ce ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton și Fendi. La finalul descinderilor, aceasta împreună cu actualul soț, Florin Pastramă, vor fi duși la audieri.

22 iul. 2021, 09:05
Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă, după ce ar fi vândut măşti de lux contrafăcute
Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă

Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă. Fosta soţie a lui Ilie Năstase este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

Citeşte şi: Brigitte Pastramă o copleșește cu diamante pe fiica ei, la împlinirea vârstei de 14 ani. „Să mai zică Sara că are mamă rea”

Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă

Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute. 

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2„, se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3.ro.

Brigitte Pastramă a suferit un accident

Vedeta a fost la un pas de tragedie după ce un autoturism de pe contrasens a intrat în maşina ei. Ca să evite coliziunea, a intrat într-o altă maşină, apoi direct într-un stâlp.

Bruneta s-a reapucat de reamenajat, iar în timp ce se întorcea cu mai multe cumpărături de la magazin, a suferit un accident rutier. Potrivit spuselor sale, a fost nevoită să tragă maxim de volan, după ce un alt participant la trafic a intrat pe contrasens cu viteză.

Brigitte a continuat mărturisind că și-a păstrat calmul, după incidentul ce putea fi fatal, însă i-a transmis câteva cuvinte acide celui care i-a fi putut curma viață.

În cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă”, bruneta a povestit cum s-a întâmplat totul şi i-a transmis un mesaj acid celui din cauza căruia a fost la un pas de moarte.

Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

 Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă, supărată de paguba suferită.