Percheziţii de amploare la clanul Duduianu. Sunt acuzaţi de viol şi privare de libertate

Oamenii legii au descins la şapte locuinţe ale Duduienilor, după ce interlopii ar fi sechestrat o minoră pe care au obligat-o să întrreţină relaţii intime cu unul dintre ei.

RomaniaTV.net
23 mai 2019, 05:23

Aceștia au răpit o fată de 17 ani pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia. Răzvan Duduianu este cel care ar fi trebuit să se însoare cu puștoaica de loc din Chitila. Doar că planul său a eșuat, după ce polițiștii au intrat pe fir.

Astfel, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus astăzi, 22 mai, în aplicare șapte mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia.

Astfel, în data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai mute persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie.

Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu Răzvan Duduianu, un tânăr de 18 ani, şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate. Nu mai puțin de 15 persoane au fost implicate în cauză, printre ele și liderul clanului, Seif Duduianu, care acum sunt audiate la sediul Poliţiei Capitalei, scrie Cancan.ro.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.