Petrică Cercel are coronavirus. Celebrul manelist este în stare gravă

Petrică Cercel, unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu virusul SARS COV 2. Anunţul a fost făcut de fiul lui, Ionuț Cercel, pe Facebook.

13 sept. 2021, 09:00
Petrică Cercel are coronavirus. Celebrul manelist este în stare gravă

Petrică Cercel are coronavirus. Ionuţ Cercel a făcut apel la toţi fanii lor să se roage pentru tatăl lui.

Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Petrică Cercel are coronavirus şi este intubat

Inițial, artistul a refuzat să meargă la spital, sperând că se va vindeca în urma tratamentului administrat acasă, însă starea i s-a agravat și din cauza altor probleme de sănătate.

Citeste si Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Îmi asum tot ceea ce fac”

Din nefericire, starea lui s-a înrăutățit, astfel încât a fost necesară spitalizarea. În prezent, artistul este intubat, medicii reuşind să-l stabilizeze, anunţă Spynews. Medicii sunt, însă, rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Mesaje de încurajare de la colegii de breaslă

Anunţul făcut de Ionuţ Cercel pe reţelele sociale nu a rămas fără ecou în rândul colegilor de breaslă. Mai multe nume grele din industria muzicală, printre care Minodora şi Dorel de la Popeşti, i-au transmis mesaje de încurajare.

Citeste si Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă scandalul. Cei doi artiști își aduc acuzații dure

Bogdan de la Ploiești: „Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”

Minodora:  „Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”,

Eduard de la Roma:  „Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!”.

Dorel de la Popesti: „Bunul Dumnezeu atotputernic se va îngriji și de taicutul tău și se va face bine am cea mai mare încredere în Dumnezeu și în tăticuțul tău este si a fost de când îl cunosc un om puternic și iubit de Bunul Dumnezeu ! Sa-i ajute stăpânul sa scape cu bine ! Însănătoșire grabnica prieten drag sufletului meu ! Amin”