EXCLUSIV | Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Fiul de suflet al artistului face dezvăluiri cutremurătoare: Ne-a zis că asta e ultima emisiune pe care o filmează!

Fiul de suflet al marelui artist Petrică Mîţu Stoian vine cu dezvăluiri incredibile după moartea artistului.

15 nov. 2021, 09:36
EXCLUSIV | Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Fiul de suflet al artistului face dezvăluiri cutremurătoare: Ne-a zis că asta e ultima emisiune pe care o filmează!

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Acesta a declarat, în exclusivitate, pentru România TV, că artistul mărtuirisese că ultima filmare pe care o avusesese, cea pentru petrecerea de Revelion, o să încheie seria de apariţii TV.

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Fiul de suflet al artistului face dezvăluiri cutremurătoare: Ne-a zis că asta e ultima emisiune pe care o filmează!

”Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.

Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent. Vă marturisesc că atunci cand am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă pentru că era direct. -Tu cânți, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânți, pune mâna învață carte. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uși într-un timp scurt pe care singur nu le-aș fi deschis.

Citeşte şi: Petrică Mîţu Stoian avea plămânii afectaţi atunci când a ajuns la clinica Nera pentru terapia hiperbară. Medic: „Afectarea din cauza barotraumei e de 70 la sută!”
Vorbea, zilnic si chiar dacă mai treceau zile nu voiam sa il deranjez imi dădea mesaj si-mi spunea -copilul m-ai abandonat- si i-am zis ca nu voiam sa il deranjezi si-mi spunea că niciodată nu îl deranjez și mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme.”, a spus acesta.

Citeşte şi: Clinica Nera, mesaj de ultimă oră după ce a fost închisă temporar: „Terapia hiperbară și Clinica Nera NU au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîțu-Stoian!”