Plan roşu de intervenţie, un microbuz cu 13 persoane s-a răsturnat în Dolj. Doi morţi şi mai mulţi răniţi după impact

Un microbuz în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind trimise mai multe echipaje la faţa locului.

14 aug. 2019, 09:46

UPDATE: Potrivit ISU Dolj, şase persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. Două persoane au decedat. Alte cinci persoane au refuzat să fie transportate la unitatea medicală. În total, în microbuzul care s-a răsturnat se aflau 13 persoane.

UPDATE: „Din primele date se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balș către Craiova, s-a răsturnat pe partea carosabilă, în una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acordă îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat”, au explicat poliţiştii doljeni.

Potrivit ISU Dolj, un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Pieleşti. „Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Pentru intervenţia imediată, în zona indicată  au fost trimise o descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Dolj.