Poliţia, în alertă după Crăciun. Se caută un pedofil, acuzat de răpirea unei fete de 12 ani

Poliţia din Serbia este în alertă şi desfăşoară o amplă operaţiune de căutare a unui pedofil condamnat, acuzat că a răpit o fată de 12 ani, informează joi Euronews.

27 dec. 2019, 12:04
Poliţia, în alertă după Crăciun. Se caută un pedofil, acuzat de răpirea unei fete de 12 ani

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost eliberat din închisoare anul trecut după 12 ani de detenţie pentru tentativă de viol asupra unei fete. El a petrecut recent alte cinci luni de închisoare pentru hărţuirea femeilor pe reţelele de socializare.

Nu mai puţin de 220 de poliţişti sunt implicaţi în acest caz, urmărit cu sufletul la gură de întreaga ţară. Ei verifică o zonă împădurită din estul Serbiei, unde răpitorul şi adolescenta, pe nume Monika, au fost văzuţi ultima dată, potrivit stiripesurse.ro.

„Pe baza dovezilor la care am ajuns, credem că autorul acestei infracţiuni este Ninoslav Jovanovic,  Malca”, a declarat directorul poliţiei din Serbia, Vladimir Rebic.

Citeşte şi O femeie a scăpat ca prin minune de un viol. Poliţiştii au intervenit la timp datorită soţului ei

Potrivit acestuia, există dovezi că suspectul a furat un vehicul în care poliţia a găsit amprentele lui şi indicii că fata era cu el, dar rucsacul acesteia a fost găsit în altă parte, informează stiripesurse.ro.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost eliberat din închisoare anul trecut după 12 ani de detenţie pentru tentativă de viol asupra unei fete. El a petrecut recent alte cinci luni de închisoare pentru hărţuirea femeilor pe reţelele de socializare