Politicienii şi afaceriştii aflaţi sub control judiciar petrec pe litoralul românesc

Politicienii şi oamenii de afaceri acuzaţi că au furat statul român petrec pe litoral sub control judiciar. S-au dus vacanţele exotice în care mergeau vară de vară, acum trebuie să se mulţumească cu staţiunile de pe litoralul românesc. Judecătorii le menţin controlul judecătoresc, adică interdicţia de a ieşi din ţară.

20 iun. 2016, 11:06
Politicienii şi afaceriştii aflaţi sub control judiciar petrec pe litoralul românesc

Elena Udrea îşi petrece vacanţa în ţară, pentru al doilea an consecutiv. Odinioară client fidel al insulelor greceşti, unde închiria o vilă de lux, blonda a redescoperit litoralul românesc. Controlul judiciar o ţine în ţară.

Anul trecut, imediat după eliberarea din arest, Elena Udrea a ales un resort exclusivist dintre Mamaia şi Năvodari, păzit non-stop, cu plajă privată, unde accesul este permis doar clienţilor.

Anul acesta, Elena Udrea a dat tonul distracţiei la Mamaia. Celebra blondă a fost surprinsă cum dansează provocator pe muzică grecească, pe o terasă din staţiune.

Şi Adrian Sârbu are interdicţie să iasă din ţară, aşa că se mulţumeşte cu vacanţe în România. S-a dus luxul de altădată, când fostul mogul media se lăfăia în bani şi mergea la Paris sau Praga. Judecat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, Sârbu a fost surprins anul trecut alături de iubita sa, regizoarea Cristina Iacob, pe plaja din Mamaia. Afaceristul deţinea şi acolo un apartament de lux.

În vremurile lui bune, Remus Truică se relaxa în Caraibe, acolo unde deţinea o vilă de lux, şi se bucura de croaziere pe iahtul persoanl. Problemele penale i-au adus câteva ore de arest, dar şi interdicţia de a ieşi din ţară. Chiar şi sub control judiciar, miliardarul se poate bucura însă de fabulosul domeniu de la Snagov, unde are o vilă uriaşă, cu piscină, teren de fotbal şi teren de tenis. Şi totul pe malul lacului, la marginea pădurii.